-->

imetysliivit KappAhlista?

Mar 4, 2013

Normaalisti ei tulisi pieneen mieleenikään esitellä alusvaatteitani täällä blogin puolella, mutta koska tiedän lukijoiden joukossa olevan muitakin imettäviä tai vielä odottavia äitejä, ajattelin tehdä tässä kohtaa poikkeuksen. Josko joku sitten saisi tästä apua liiviostoksille?

Koska otsikkona on kysymys, vastaan siihen heti kättelyssä, että kyllä kiitos, juu. Lyhyestä virsi kaunis: jo ennen raskautta varsin povekkaana veikkasin, että sopivien ja mukavien imetysliivien löytäminen tulisi olemaan hitsin hankalaa ja siinä osuinkin oikeaan.

Olin kuullut mammakavereilta vinkkejä siitä, että etenkin isotissisen kannattaa panostaa kunnon imetysliiveihin, eikä ostaa halpiskamaa, joka on yleensä täyttä kukkua. Ostin kuitenkin ennen laitokselle menoa yhdet H&M:n liivit mukaan, koska ajattelin tarvitsevani edes jotkut härpättimet siihen alkuun, ja kun kokoa ei voinut siinä kohtaa vielä varmaksi tietää, niin en viitsinyt sijoittaa viittäkymppiä liiveihin. Virheostoshan se  lopulta oli, tavara tursusi ulos joka nurkasta ja malli oli sangen epämukava ja ruma päällä. Roskiin siis.

Pyhä aikomukseni oli heti vauvan syntymän jälkeen - tai niin pian, kuin suinkin mahdollista - lähteä Kampin Bebesiin liivikaupoille, mutta koska Helsingin keskustaan tuntui olevan niin harvoin asiaa, lykkäsin reissua aina vaan ja sinnittelin yksillä Lindexistä hankituilla kaarituettomilla liiveillä (ihan karseat nekin!) ja parilla vanhalla urkkatopillani eteenpäin. Ihmeen hyvin pärjäsin noilla eväillä monta viikkoa, ennen kuin kävin muilla asioilla KappAhlissa ja muistin, että heilläkin on imetysliivejä myynnissä.

Sori kukku kuva, tyypit!

Huomattuani nuo kuvan liivit ja hipelöityäni niiden ihanan pehmoista, luomupuuvillaista pintaa, uskalsin olla jo varovaisen toiveikas sen suhteen, että saan ehkä sullottua baarini niiden sisään kauniisti ja mukavasti. Kiikutin liivit sovariin ja riemukseni havaitsin niiden istuvan ihan täydellisesti! Kaaritueton liivi on myös superpehmoinen yöllä, eikä paina sitten mistään. Ah sitä helpotuksen ja ilon tunnetta, vihdoin minäkin löysin itselleni ihanasti istuvat, päällä huippumukavat ja ihan nätin näköisetkin imetysliivit, ja hei jos hinta on kahdelta liiviltä sen 19,95, niin voiko enää paremmin asiat olla? Nappasin mukaan oitis kaksi settiä liivejä, joten kaksilla mustilla ja kaksilla valkoisilla lasken pärjääväni varsin mainiosti tulevat kuukaudet, happyjoy.

Eli jos sinäkin pähkäilet laillani kalliiden liivien ostoa, tai jos sinullakaan ei yksinkertaisesti ole aikaa juosta sinne Bebesiin, niin kurkkaapa ensin KappAhl, jos sinuakin onnistaisi! Täten julistan projektin imetysliivinmetsästys päättyneeksi, amen.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)