-->

klassista kevääksi

Mar 6, 2013

Pyrin aina jonkun inspiksen saatuani dokumentoimaan sen jollain tapaa, liittyi se sitten pukeutumiseen, korujen suunnitteluun tai vaikka sisustamiseen. Asuinspikset kokoan useimmiten kollaaseiksi Polyvoressa, joka on aivan ihanan kätevä työkalu siihen, ja jos aikaa vain suinkin riittäisi, selailisin siellä varmasti muidenkin tuotoksia ihan väsymiseen asti.

Tämänkertainen asu sai inspiksen jossain muotilehdessä näkemästäni asusta, johon sen kantaja oli yhdistänyt kauniin valkoisen pitsipaidan kanssa rosoiset boyfriend-farkut. Siihen se yhtäläisyys tämän mun kollaasin kanssa sitten jäikin, mutta kuten tavataan sanoa, siitä se ajatus sitten lähti. 

Black, white and red

Kollaasi: Polyvore.

Unelma omasta Chanelista elää vahvana, ja myinkin juuri muun muassa yhden Luikka-perheeni jäsenen, koska se oli jäänyt niin vähälle käytölle. Näin keväisin mua alkaa aina muutenkin vaivata sellainen "tauti", joka pakottaa katselemaan omia kaappejaan vielä aiempaakin kriittisemmällä silmällä ja hivuttamaan kaiken vähälle käytölle jääneen joko huutikseen tai kirpulle. Kierrätys ja vaate- sekä asustekaapin tiivistys entistä toimivammaksi kokonaisuudeksi on yhtäältä hitsin turhauttavaa puuhaa, mutta toisaalta taas huisin tyydyttävää - nimenomaan silloin, kun onnistuu hankkiutumaan eroon ylimääräisestä ja hankkimaan tilalle vähemmän, mutta laadukkaampaa.

Kollaasin asussa viehättää sen yksinkertaiset, mutta sitäkin ryhdikkäämmät yläosat, joita rennot farkut tasapainottavat. Asusteiksi heitin joukkoon hopeista ja mustaa, jotka toistavat laukun värejä. Jalkaan sirot, teräväkärkiset  - wuhuu, ne ovat taas täällä! - korkkarit ja huuliin paloautonpunaista! Ja koska keväisin paistaa aina aurinko, päähän suosikkini, eli klassikkoreiskat mustina.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)