-->

lettinuttura

Mar 31, 2013

Taas kampausta vaihteeksi. Eilen tukkani oli jo niin likainen, ettei sitä olisi hyvällä tahdollakaan enää voinut pitää auki, joten oli keksittävä joku kampaus, koska ohjelmassa oli kahvittelua ja ystäväpariskunnan perheenlisäyksen ihmettelyä. Päädyin siis helppoon ja näyttävään nutturaan, jonka kehystin leteillä.Nuttura tehdään korkean ponnarin päälle siten, että donitsivalkki asetetaan ponnarin tyveen ja hiusten pituudet vangitaan sen ympärille asettamalla tarpeeksi tiukka pampula donitsin päälle. Sitten kurkataan että donitsia ei näy mistään kohtaa ja jaetaan töyhtönä törröttävät hiusten pituudet kahteen osaan. Kummatkin osioista letitetään niin pitkälle latvaan, kuin mahdollista ja kiinnitetään läpinäkyvällä silikonilenkillä. Tämän jälkeen letit viedään nutturan ympärille niin, että ne peittävät sen juuren kokonaan ja kiinnitetään lopulta paikoilleen muutamalla hengettömällä.

Kampaus on mun mielestä klassisen kaunis ja toimisi varmasti upeasti myös juhlissa, jos nutturan pohjana käyttäisi vieläkin suurempaa donitsia. Mitäs te pidätte?

4 comments:

 1. Onpahan nätti. Käytän samaa tekniikkaa itsekin, mutta tuon letin tahdon opetella laittamaan lisäksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tackar, Ansku! :) Eipä siinä paljoa opettelemista ole, laittelepa sitten kuvia blogiin. Sulla kun on sitä tukkaa siunaantunut enemmänkin, saisit suurella donitsilla aikaan varmaan ihan upean jättinutturan. :)

   Delete
 2. Nutturavalkki on kyllä pelastanut itselläni jo niin monta huonoa hiuspäivää; sen avulla saa niin helposti klassisen kauniin ja kestävän lookin tehtyä! :)♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot ihan oikeassa, ja vaivakaan ei ole suuren suuri, kunhan sen kanssa oppii pelaamaan! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)