-->

mustikkamuffinssit

Mar 24, 2013

Nyt illalla laitan teille pikaisesti tämän aamun tunnelmia, ennen leffan aloitusta. Teki jo eilen mieli leipoa, mutta aika ei antanyt myöten, joten toteutin suunnitelman tänään heti herättyäni. Oli miehen kiva tulla asioilta muffinssintuoksuiseen (joo, tiedän kyllä sen Stigin yhden biisin, LOL...) kotiin.

Reseptin nappasin vanhimmasta "kokkikirjastani", Nuoresta kokista, minkä olen joskus kultaisella yhdeksänkytluvulla saanut enoltani perheineen joululahjaksi. En millään malta kirjoittaa sitä puhtaaksi, joten näppäränä tyttönä otin kuvat sivuista, jos teitä kiinnostaa ohjetta kokeilla. Sen verran sitä muuntelin, että osan jauhoista korvasin Van Houtenin tummalla kaakaojauheella ja noiden epämääräisten sattumien sijaan nakkasin sekaan reilusti mustikoita pakkasesta.
Kuvat eivät kerro ihan kaikkea, mutta minäpä sen teen: olivat aivan huikean hyviä, kylmän maidon kanssa nautittuina! Nyt on "hiukkasen" vierasvaraakin pakastimeen laittaa, täällä kun tuppaa tuota kahvitettavaa ystävää ramppaamaan suht usein - ja hyvä niin. Makeaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 comments:

Kiitos kommentistasi! :)