-->

Nimiäiset

Mar 4, 2013

Tämä on viimeinen nimiäispostaus, it's a promise! Pitäähän nämä tärkeät tapahtumat kuitenkin käydä läpi perusteellisesti, kun näitä juttuja on sitten niin mukava lueksia jälkeenpäin. Kuvitin postauksen neidin kukilla, koska käsivaralla tarjottavista nopeasti ennen kahvitarjoilua nappaamani kuvat olivat aivan karmivaa mössöä.Ennen juhlien alkua elin jänniä hetkiä sotkiessani juhliin varaamani mekon vereen, kun hutaisin sormessani olevalla haavalla sitä epähuomiossa. Onnekseni kaapissa sattui olemaan toinenkin mekko, joka kelpasi - ja mahtui päälle! Prinsessakakun muistin ottaa sulamaan sitten siinä puoli tuntia ennen juhlien alkua, kun se olisi pitänyt paketin mukaan tehdä noin 4-5 tuntia ennen tarjoilua... Onneksi uuni oli piirakoiden paiston jäljiltä vielä lämmin ja auttoi kakun sulatuksessa, heh. Mammani puolestaan oli nähnyt vaivaa suklaahyydykekakun eteen, mutta annoksen koon tuplaus koitui kakun kohtaloksi; se ei liivatelehtien määrän tuplauksesta huolimatta hyytynytkään, joten mamma juoksi vielä kauppaan hakemaan valmiskakkuja ennen meille tuloaan. Tällaista klassista häsää ennen juhlia oli siis ilmassa, mutta ei se menoa haitannut!
Muuten kaikki meni mainiosti ja vieraat viihtyivät. Päivänsankari jaksoi juhlia esimerkillisen hienosti ja illalla neidille maittoikin uni makoisasti. Erityiskiitos vielä ihanalle mammalleni, joka otti tilanteen haltuun tuntia ennen juhlien alkua ja päästi mut laittamaan itseni valmiiksi. Veikka tyttiksineen auttoi myös valtavasti ja isäni puolestaan vahti neitiä. En olisi kyllä yksin selvinnyt kemujen järkkäämisestä ainakaan tuossa ajassa, kun perjataikin meni valmistelujen parissa kokonaan. Tiimityöllä siis järjestyivät nämäkin kemuset, miehenkään panosta unohtamatta. On se vaan parasta, kun on ympärillä niin paljon ihania ihmisiä, jotka auttavat aina tarvittaessa!


Päivästä jäi meille ihanat muistot, jotka yritämme parhaamme mukaan kirjoittaa ylös neidin vauvakirjaan, jotta hän voi sitten aikanaan niitä sieltä lueskella halutessaan. Kiitos kaikille mukana olleille seurastanne ja ihanista lahjoista! ♥

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)