-->

päänahan menoksi...

Mar 12, 2013

Nyt on kuulkaa tukkasuunnitelmat toukokuista kampaajakäyntiä varten tarkentuneet. Pitäköön muut liukuvärinsä, minä luotan edelleenkin raitoihin. Kollaasiin kokosin Ellen värin lisäksi pari muuta havainnekuvaa siitä, millainen sävy mulla on seuraavaksi hakusessa. Lähimpänä unelmaani lienee tuon suurimman kuvan tytön latvojen väri, jossa on sekoitettu ihanasti kylmää vaaleanruskeaa ja ihan kylmää vaaleaa, mitä mun latvasta jo löytyykin. Myös Bar Rafaelin (oikea alanurkka) sävy on aikasta hieno.

Rakas ystäväni ja kohtalotoverini, hiusvärineurootikko T, mitäs olet näistä mieltä?

En harmikseni tiedä kuvien lähteitä tällä kertaa, kun olin tallentanut ne inspiskansiooni ilman tietoja, höh! Saa vinkata, jos tietää.

Miehellekin erehdyksissäni näytin noita Ellen kuvia ja hän kauhistui selvästi. "Ihan liian tummaa!" Ja mua nauratti. Liikuttavaa, että hänellä on niinkin vahva mielipide mun hiusten väristä... Mutta toisaalta, ihan kun mulla ei mukamas olisi vähintäänkin yhtä vahvoja mielipiteitä hänen hiusmallistaan, joten kaipa me ollaan sitten tasoissa tässä kuitenkin. Ja mä vähän luulen, että tuo keskimmäisen kuva sävy saanee hänenkin hyväksyntänsä, haha! Pitänee vilauttaa kuvaa hänelle iltasella.

Avaavatko teidän miehenne muuten suutaan kun hiusasioista on kyse, vai tyytyvätkö he niin vaaleisiin raitoihin, kuin mustaan irokeesiinkin mukisematta?

5 comments:

 1. Tummensin vaaleat hiukseni kampaajalla tammikuussa, katumus iski heti kotona ja uusi kampaaja aika oli varattava seuraavalle viikolle ja sain takaisin vaaleat hiukseni ONNEKSI! Toista kertaa en tummenna hiuksiani. Kannattaa harkita tarkkaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, on tätä harkitukin hartaasti! :D Mulla oli itseasiassa jossain kohtaa just tuon värinen tukka, mitä nyt himottelen taas, mutta sitä tuli raidoitettua sitten vaalealla uudelleen. Pidin väristä kuitenkin kovasti, eli enköhän mä siinä viihdy hetken... ;)

   Delete
 2. ahhahaha :) mulle varmaan käy samoin, raidoilla mennään! vielä pari kk odottamista et pääsee kampaajalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten mä jotenkin osasin oottaa sun kommettia tähän asiaan... Muahaha! :D Nopsaan se pari kk menee, meidänkin neiti on jo 12 vkoa tänään, uskomatonta! :)

   Delete
 3. Raidat ovat olleet munkin kestotuote jo pitkään. Tosin nyt en ole kampaajaa nähnytkään vähään aikaan. Pitäisikin varata aika niin pian kuin mahdollista :) Ja mun mies kyllä tykkää antaa mielipiteensä ja yleensä sitä kysynkin. Tietää, että saa rehellisen vastauksen :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)