-->

sporttismarttia!

Mar 19, 2013

Hieno tuo otsikko, eh... Mutta ihan kuvaava kylläkin. Leikin Polyvoressa taas vaatekaappileikkejä, vähän kuten viime viikolla ystävän tyttären Barbeilla, sillon oltiin tosin kenkä-ja mekkokaupassa, ja sitten juhlissa - mutta kuitenkin.


Kollaasiin kokosin keväisiä juttuja, jotka miellyttävät silmääni kovasti ja passaavat keskenään eri mainiosti. Printtiteepparit - eritoten tuollaiset sporttiset pelipaidat - ovat mun mielestä ihanan veikeitä ja just omiaan tekemään bleiseristä vähemmän virallisen. Consut ovat aina pop ja vannoutuneena pipatyttönä piti heittää mukaan tuo Polon upeus. MCM:n messengeriä tuijotellessa kuola valuu hiljalleen suupielestäni... Kullan ja hopean yhdistäminen on mun uusin "keksintö", ennen en voinut sietää moista, nyt se näyttää äärimmäisen fressiltä! Haaveilu pitää kyllä mielen virkeänä, kun niitä hiekattomia kevätkatuja saadaan ehkä vielä hetkinen odotella täällä etelässäkin.

6 comments:

 1. Hitsinpimpulat! Netti sekosi ja kadotti mun kommentin!
  Ihastuin tuohon kollaasiin ja iski himo toteuttaa se, mutta nyt ei säästökuurilla sais ostella mitään. DAMN! =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, mä vihaan sitä kun oot kirjottanut jotain valmiiksi ja sit PUF, se on hävinnyt ku pieru Saharaan... :/ Meepäs muru kirppikselle kurkkimaan, mikäli oot edullisia rättejä vailla! :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)