-->

Walk in

Mar 18, 2013

to my closet. Meidänkin kotoota löytyy siis edellisten asukkaiden fiksusti varastotilaan rempattu walk in closet, mutta sen viimeistely on vielä vähän vaiheessa. Se ei siis ole tasoa 20 neliötä ja marmoritasot, mutta erittäin, erittäin kätevä ja ihana - ja vielä parempi sitten, kunhan saan viimeiset silaukset toteutettua.

Alla vähän inspiskuvia aiheeseen liittyen. Miten teillä säilytetään vaatteita?







Kuvat.

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

5 comments:

 1. Replies
  1. Jeps, mäkin huokailin tässä niiden perään... :D Erityisesti nuo saarekkeet lipastoineen himottaisi, mutta kun meillä ei ihan tila riitä!

   Delete
 2. Voi mitä vaatehuoneita! Ollapa tuollainen - meillä auttamattomasti liian vähän vaatesäilytystilaa - tai liian paljon vaatteita;)
  Ihanaa, aurinkoista maanantaipäivää sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri niin, täälläkin kuola vaan valuu... Miten musta tuntuu, että melkein kaikilla naisilla tuntuu olevan tuo sama vaatesäilytysongelma - vai liikaa vaatteita...? ;) Sinne myös aurinkoista maanantaita! :)

   Delete
 3. Oi! Huoh! Ei ainakaan noin :D Eli siis ihan vaatekaapeilla ja lipastolla mennään. Ne ei-kausivaatteet sitten kellarissa laatikoissa. Tilaa on liian vähän, mutta on myönnettävä, että sentään pysyvät hankinnat aisoissa koska tilaa ei meinaa olla :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)