-->

yksisarvisen röyhtäys

Mar 14, 2013

Otsikon osuva termi on lainattu Viilankantolupa-blogin Petralta ja se kuvaa mielestäni lakan sävyä loistavasti. Tämän postauksen nähtyäni syöksyin heti seuraavana päivänä Seppälään, värikkään glitterin kiilto silmissäni. Enkä pettynyt ostokseeni, Golden Rosen Jolly Jewels-sarjan lakka on kerrassaan herkullinen kaikessa lapsellisuudessaan ja ihanan metka kynsillä.


Miinusta annan kuitenkin suhteellisen huonosta pysyvyydestä, hyvästä päälilakasta huolimatta lakka pysyi kynsillä siistinä lohkeilematta ainoastaan vajaat pari päivää, harmi! Tämä soveltuu siis parhaiten täsmäkäyttöön esmes juhliin, koska lakka ei repeiltyään laattoina irti kynsiltä näytä enää edes melkein siistiltä, vaan viimeistään kolmannen päivän kohdalla kannattaa suosiolla kaivaa poistoaine esille ja ryhtyä hinkaamaan glitteriä pois kynsiltään. Mitäs tuumitte, toimiiko, vai pitäisikö kirjavat hilelakat jättää ala-asteikäisille, hehe?

6 comments:

 1. Voi hitsi, pyörittelin tätä käsissäni kaupassa ja totesin, että eihän tässä ole tarpeeksi väriä. Mutta nyt kyllä marssin takaisin kauppaan - onhan siinä väriä kun kynsiäsi katsoo! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, väriä tästä lakasta ei tosiaan puutu. :) Joudut nyt palaamaan Seppälään!

   Delete
 2. Ihana tuo otsikko! Mulle tuli mieleen my littleponyt.
  Saa olla glitteriä! Harmi, että niiden poisto kestää yleensä yhtä kauan, kuin itse lakka pysyy kynsillä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, Petralla on sana hallussa. ;) Mä vihaan kanssa näiden poistoa, enkä totellut ohjettani, mulla on ne jämät vieläkin kynsissä, yööök... :D

   Delete
 3. Mun täytyy ehdottomasti mennä hakemaan tuo sama lakka kaupasta :D

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)