-->

ylilyönti Tiimarissa

Mar 13, 2013

Tiimarissa on ale! Itse totesin tuon seikan viime viikolla, piipahtaessani asioilla lähiostarillamme. Hetken mielijohteesta päätin kurkata myös Tiimariin, autuaan tietämättömänä alesta. Ja kuvitelkaapa sitä riemua ja autuutta, kun minunlaiseni askartelu-entusiasti havaitsi kaikki ne seitsemälläkymmenellä prosentilla halvennetut tarra-arkit, korttitarpeet, leimasimet ja ties mitkä muut. Olin taivaassa! Käytin pelkästään tarrahyllyn edessä valehtelematta puolisen tuntia, tonkien jokaisen arkin läpi... Lapsi karkkikaupassa ja sitä rataa. Alla kuvallinen tunnustus tekemästäni tuhosta.Mitään selitystä tälle ei oikeastaan ole, eikä sillekään että piipahtaessani muutama päivä tämän reissun jälkeen Sellon Tiimarissa, ostin vielä lisää askarteluroinaa. Kyllä vaan. Eli rakkaat läheiseni, jos tuon seuraavan viiden vuoden aikana yhdenkään kerran lahjanne kylkiäisenä valmiskortin, saa näpäyttää sormille. Täältä löydät askartelemiani kortteja, klik klik!

6 comments:

 1. Kiitos varoituksesta! Veikkaan, että kävisi ihan samalla tavalla, joten en hetkeen kipaise sitten Tiimarin puolelle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, olepa hyvä! :) Mä en ymmärrä miten voit pysyä poissa, ihailtavaa itsehillintää kertakaikkiaan. ;)

   Delete
 2. Kääk! Onkohan kaikissa Tiimareissa nyt ale...? Saatanpa joutua itsekin tämän innoittamana kipaisemaan lähimmässä Tiimarissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ON!!! Radiossa kerrottiin siitä! :) Eli kipinkapin sinne, jos mielit hakea omasi pois... ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)