-->

askartelijoille ja koruntekijöille

Apr 23, 2013

Heippatirallaa taas, tyypit. Täällä on ollut minitauko blogista, kun eilinen meni osaltani sängyssä maaten. Muutama huonosti nukuttu yö sai olon aivan tokkuraiseksi, ja huonossa asennossa nukkuminen jumitti niskat ja hartiat niin, että Panadolia on kulunut karseaan päänsärkyyn nappi jos toinenkin. Onneksi rakas mammani riensi hätiin ja hoivasi vauvelia, että minä sain nukkua huonon olon pois. Nyt vointi on jo parempi, joskin hieman vielä väskä.

Mutta nyt katse taas näihin pinnallisempiin juttuihin, mistä blogini on tehty! Viime kerralla Tigerissa käydessäni mukaani tarttui alunperin maalaamiseen tarkoitettu paletti, jonka itse ostin korujentekohommia varten. Pajani pöytäni kun tuppaa yleensä olemaan kuin pommin jäljiltä, koska materiaalit vievät kaiken tilan. En koskaan tunnu löytävän juuri niitä osasia, mitä kulloinkin tekeillä olevaan koruun tarvitsen. Palettiin saan siististi esille ne osat, mitä juuri sillä hetkellä tarvitsen ja kun koru on valmis, siirrän osat paletista takaisin niiden omiin lokeroihinsa ja täytän paletin taas uusilla osilla.

Ja taas tuli tehtyä se virhe, että ostin näitä vain yhden - olisihan mun pitänyt se tietää, että mulla noita korun osia on aina koko pöydän pinta pullollaan, joten kahdella tai jopa kolmella paletilla pakka pysyisi kasassa vieläkin paremmin. Taas on tiedossa reissu krääsätaivaiseen...

Psst, vielä on kahdeksan päivää aikaa osallistua koruarvontaan!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)