-->

Charlotte Olympian korot

Apr 12, 2013

Törmäsin taas pienen tauon jälkeen Charlotte Olympia-merkkiin, käydessäni viime viikolla BagMiss-blogin puolella. Siellä puhe oli luonnollisesti laukuista, mutta minäpä innostuin kuikuilemaan Net-a-Porterista heidän kenkävalikoimaansa. Ja millaisia kenkiä ne ovatkaan! Upeita, kekseäitä, övereitä ja seksikkäitä platokorkoja, kauniin naisellisilla yksityiskohdilla - räiskyviä värejä unohtamatta.

Charlotte Olympia Dellal (kyllä, nimi on suunnittelijan ikioma, eikä keksitty!) perusti mallistonsa vuonna 2006, oltuaan sitä ennen harjoittelussa muun muassa Giambattista Vallilla. Neiti on muuten puoliksi britti ja puoliksi brassi ja koristelee suunnittelemiensa kenkiensä pohjat tunnusmerkillään, kultaisella hämähäkinverkolla.


Kollaasin kuvat.


Kokosin kollaasiin vähän silmänruokaa muillekin, josko viehätyt laillani kauniista koroista, muttet juurikaan löydä niille käyttötilaisuuksia tällä hetkellä... Vai mitä sanoisitte esimerkiksi noista ylärivin vasemman nurkan nudeista hörselöplatoista vaunulenkille tuonne lostan keskelle? Jep, I didn't think so. On se vaan sääli, että mun korkkarihyllyn asukit saavat niin vähän peliaikaa nykyisellään. Onneksi kesäkuussa on edes ne yhdet häät ja yhdet kolmekymppiset tiedossa, niin saa jalkaan kerrankin niitä yli kymmenen sentin korkoja!

2 comments:

  1. Mulle nuo pitsiset, kiitooooos <3 -Tuuli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvasin, että sä kuolaisit näitä! :D Mä voin vinkata H:lle ennen sun juhlia kesällä, hintakin on vaan 840 e + postarit... <3

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)