-->

Grimas foundations

Apr 1, 2013

Näistä taannoin ostamistani Grimasin meikeistä on vielä käsittelemättä meikkivoiteet, joita päätyi mukaani kahta erilaista - nestemäistä mattapinnan iholle jättävää ja kakkumaista, paksumpaa pohjaa. Ensimmäinen, eli ihan vain Foundation-nimellä kulkeva on tuo tuubissa oleva tökötti, jota olenkin käyttänyt selkeästi enemmän. Se on mielestäni vaivattomampi levittää, koska itse levitän meikkivoiteen aina sormin iholle, jolloin sitä ei jää turhaan sieneen. Nestemäinen meikkivoide levittyy sormin todella hyvin ja jättää ihon pinnan kauniin mattaiseksi. Tämän päälle olen yleensä levittänyt vain peitevoidetta sitä tarvitseviin kohtiin ja kiinnittänyt meikin tuolla jo kehumallani Fixing powderilla - sekään ei tosin ole välttämätön tämän jättämän mattapinnan vuoksi, jos haluaa lopputuloksen olevan todella luonnollinen ja kuulas.

Normaalisti käytän kasvoillani ainoastaan mineraalipohjaa, mutta etenkin nyt talvella ihon ollessa tavallista kuivempi, olen monesti kääntynyt tämän nestemäisen pohjan puoleen, koska se ei korosta ihon kuivuutta vaan enemmänkin peittää sitä. Hinnalla ei tämäkään tuote ollut pilattu, joten voi lämpimästi tätä teillekin suositella! Foundation jää ehdottomasti vakiovieraaksi meikkipussiini, sen verran olen siihen jo kerennyt tykästyä.Napista löytyvää Creme Makeup Pure-meikkivoidetta olen sitäkin kokeillut iholle muutamaan otteeseen, ja se jättää ihon pinnan selkeästi vähemmän mattaiseksi, kuin nestemäinen siskonsa ja vaatii päälleen aivan ehdottomasti irtopuuterin, jotta meikki kiinnittyy kunnolla. Väri on kummassakin tuotteessa sama, eli G4, joka myyjän mukaan sopii suurimmalle osalle meistä suomalaisista naisista. Itse olen ainakin ollut sävyyn tyytyväinen.

Napissa olevan, raskaamman pohjan olen levittänyt aina sienellä, koska sen työstäminen kasvojen iholle ainoastaan sormia käyttäen olisi mielestäni liian vaivalloista. Tätä raskaampaa pohjaa en itse lähtisi kasvoilleni laittamaan niiden ihon ollessa kuivimmillaan, koska sientä kasvoilla pyöritellessä lähtee kuiva iho ikävästi rullautumaan irti, kun taas tuon kevyemmän pohjan saa levittymään kuivallekin iholle kuin vettä vaan.


Tässäpä siis mielestäni oivat - ja samassa hintaluokassa esmes Lorkun ja Maybellinen tuotteiden kanssa olevat - haastajat monelle markettimerkin meikkivoiteelle, jos minun laillani kaipaat uutta verta meikkinyssäkkääsi. Ovatko Grimasin meikinpohjustustuotteet jo tuttuja teille?

P.S. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille. Pysykäähän vielä hetki pöksyissänne, se aiemmin lupaamani arvonta odottaa ihan kulman takana, jahka saan palkinnot fiksailtua kuntoon!

2 comments:

  1. Näihin Grimasin tuotteisiin perehtyminen on mulla to do-listalla :) Tämäkin vaikutti tosi hyvältä juttusi perusteella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että lähdet koklaamaan noita mun jutun perusteella - ihana kokeille tuotteita, jotka eivät vie vararikkoon heti! :D

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)