-->

kollaasi kampaajaa varten

Apr 2, 2013

Tänään vihdoin teen sen, soitan ja varaan ajan kampaajalle! Olen keräillyt näitä toivekuvia väriä ajatellen suurella vimmalla koneelleni, jotta voin sitten näyttää ne kampaajalleni ja niiden avulla selittää mahdollisimman tarkkaan, millainen väri mulla onkaan mielessäni. Olen huomannut imetyshömppää katsellessani, että OC:n täydellisten vaimojen Alexis Bellinon hiusten väri on suurimman osan ajasta aika hitsin kiva, just sellainen sekoitus ruskeaa ja vaaleaa, mitä mä tällä hetkellä päähäni halajan.

Ylärivin kuvat vasemmalta lähtien täältä, täältä ja täältä.
Alarivin kuvat vasemmalta lähtien täältä, täältä ja täältä

Joissakin kuvissa väri on tosin mun makuun vähän liian pissismäinen, eli selkeästi liian kaksivärinen, mutta kollaasiin valkkasin vain sellaisia kuvia, missä väri on selkeämmin vain "monivärinen", koska raidat eivät ole liian leveitä, eikä värien kontrasti ole liian selkeä.

Nyt en vaan malttaisi enää odottaa kampaajantuoliin pääsyä hetkeäkään - oma pehko näyttää niin auttamattoman väsyneen väriseltä ja latva oikein huuta saksia avukseen... Ja arvatkaapa mikä onkaan syy sille, että varaan ajan vasta sinne toukokuun lopulle? No se tietty että jos menisin kampaajalle jo nyt, näyttäisi pehko sitten kesäkuussa jo ihan ylikasvaneelta, koska hiusteni kasvutahti on suht nopsa. Ja silloin haluan pääni nimenomaan näyttävän mallikkaalta, koska tiedossa on parit paardit - tämäkin mamma pääsee siis viihteelle pitkästä aikaa. Tässäpä tämän päivän syvälliset mietteet tältä suunnalta, olkaa hyvät.

2 comments:

 1. Pissismäiseltä. =D haha.. Tiedän mitä tarkoitat sillä. Tulee mieleen parit ilkeät tytöt ylä-asteelta, joita pelkäsin ja joilla oli sellaiset tukat.

  Kyllä sun kruunusta saa vaikka mitä! Mulle voi lahjoittaa puolet kiitos.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, ihana - kovistytöt pissistukalla... :D No kattotaan nyt, että millaisella pehkolla mä sieltä kampaajalta sit lopulta poistun. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)