-->

lämpösuoja hiuksille?

Apr 14, 2013

Hei tyypit, tarvitsen apuanne! Täällä pähkimäni suoristusrautaasia on nyt ratkaistu ja Cloud Nine saapunut luokseni. Eilinen ensimmäinen treenini sen kanssa kihartamisella päättyi palovammaan etusormessa (haha, mikä tumpelo!) ja muutamaan epämääräiseen kiharaan. Vaikka pidän itseäni nykyisellään jo aika näppäränä mitä esimerkiksi kampausten tekemiseen tulee, niin tuo suoristusraudalla kihartaminen ei multa vielä todellakaan suju kuin tanssi.

Lukuisia videoita juutuubista jo töllöttäneenä ja mielestäni niiden oppeja tismalleen imitoineena olen edelleen kuin Vesa, enkä vain tajua. Elikä, jakakaa kiltit (T, I need you!!!) parhaat tipsinne suoristusraudalla kihartamisen ja mielestänne eniten huippujen lämpösuojatuotteiden saralla! Olisin niistä ikuisesti kiitollinen. 

Kuvat: 1, 2, 3 ja 4.

Löysin IS:n sivuilta testin lämpösuojista ja jäin miettimään ainakin tuota muuallakin hehkutettua Paul Mitchellin Hot off the Pressiä... Kaapistani löytyy tällä hetkellä tasan yksi lämpösuoja, tuo kuvan TreSemme nimittäin. Mulla ei ole siitä oikein mitään ihmeellistä sanottavaa - kai se ihan hyvin on toiminut? Pitävyyttä mun hiuksiin on kiharoiden osalta todella vaikea saada, ne lässähtävät mielestäni aina muutaman tunnin sisään laittamisesta, ihan sama että mitä liisteriä mä niihin lätkin. Eli tähänkin ongelmaan olisi varsin kiva löytää ratkaisu. Joten toistan vielä, olkaa pliis niin ihania ja uhratkaa sen verran aikaanne, että näpyttelette kommenttiboksiin parhaat vinkkinne asiaan liittyen - olette ihania, pus!

8 comments:

 1. Mä sanoisin Redgen. Joku niistä sinisistä purnukoista, nimeä en muista. Karseen hintaista, jos ostaa kampaamosta, mut esim. Feelunique myy kohtuuhintaan. T: M

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänks, M - jeps, kaikki nää tökötit tilaan kyllä ehdottomasti muilta mailta, kun ovat täällä niin törkyhintaisia. ;) <3

   Delete
 2. Musta ehdottomasti paras lämpösuoja kihartamiseen on Kms Curl Up Bounce Back Spray. Oranssi puteli:) Mutta noista vinkeistä...en tiiä ku itselläkin se on vielä aika hakusessa kuitenkin, ja täydellisyyttä hipova lopputulos tulee ehkä joka 10. kerta. Mutta musta yleisimmät ongelmat on:

  1. liian nopea tai liian hidas liike
  2. väärä kulma
  3. väärät aineet
  4. liian tarkan lopputuloksen tavottelu

  Toi nelonen vaatii ehkä vähän avausta, ja toi oli mun suurin ongelma. Jaoin hiukset nätisti suht tasaisiin osioihin, ja yritin tehdä todella huolellista jälkeä. Nyt joko en jaa osioihin ollenkaan, ja sutasen vaan nopeesti hiuksen puolesta välistä, tai sitten jaat nopeisiin suht isoihin osioihin ja teen saman homman. Löysä kihara paras kihara :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana anonyymi, kiitos sulle vinkeistäsi! :) Pitänee taas ottaa rauta kauniisen käteen ja kokeilla uudelleen... Nelkku ei ehkä ole mun ongelma, lähinnä se, että kiharaa ei tietyllä tavalla synny ollenkaan, kun muiden videoita katselleena sillä tapaa sen kuitenkin pitäisi syntyä, äh. :/

   Delete
 3. Itse käytän OSiS+ lämpösuojaa jota kampaajani suositteli ja olen ollut tyytyväinen siihen. :)

  ReplyDelete
 4. Niin siis tuo monen kohdan luottelo olin minä, unohtui laittaa nimi mukaan :D Katotaan sitä sun tukkaas seuraavan kerran kun nähdään. -Tuuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä vähän kyllä arvelinkin niin, mutten ollut satavarma. :D Ja joo, mun piti sulle viestiäkin, että joudut niin opettamaan tän taidon mulle, koska periaatteessa sun (kiharoiden) takia tuhlasin tohon laitteeseen rahani! ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)