-->

liehulahkeita ja pipoja

Apr 3, 2013

Tämä on sellainen "sitku"-postaus. Eli sitten kun jonain päivänä tässä lähitulevaisuudessa mun mammakilot on kaikki sulaneet veks ja mun reidet eivät enää muistuta puunrunkoja, näin pukisin päälleni nuo raikkaat tuulahdukset seiskytäluvulta, eli trumpettifarkut.

Mallin pitäisi ehdottomasti olla tummaa denimiä ja lahkeen olla suht maltillisesti levenevä. Vaaleat hippifarkut olisivat aivan loistavat, mutta jätän ne suosiolla naikkosille, jotka omistavat kapoisemman kinttuparin. Vaikka mulla ei kuinka olisi yhtään mammakiloa jäljellä, niin reidet eivät ole mun kropan esittelykelpoisin kohta. Eikä siinä mitään, vahvuutensa kullakin, eiks?


Flared!
Kollaasi: Polyvore
Tummien trumpettien kanssa yhdistäisin ihan tavallisen, valkoisen kauluspaidan, jonka hihat vielä käärisin ja tunkisin helman farkkujen vyötärön sisään. Jalkaan herkullisen punaiset korkkarit terävällä kärjellä (huom!), ranteeseen selkeälinjainen hopeinen rannekoru kellon kaveriksi, olalle upea Luikkanen ja auki hulmuavien hiusten päälle vielä tuo Polon pipa, ihan vaan kiusaksi - liikaa siloisuutta rikkomaan. Kirsikkana kakun päällä olisivat punahuulet, kenkien kanssa mätsäämään.

Tykkäättekö te muuten trumpettilahkeista vai ovatko pillien valtakauden jälkeen vieraan näköisiä? Ja jos toimivat silmäänne, niin miten yhdistäisitte ne?

2 comments:

 1. Trumpetti muoti tai flared-malli on tulossa pikku hiljaa Jenkeistä päin myös Suomeen. Jo viime kesänä tepastelin Helsingissä omissa flareissani kiilakorkosandaalien kanssa ja flarit vaatiikin mun mielestä korkoa jalkaan. Tuommoiset samankaltaiset punaiset korkkarit omistankin ja taidanpa taas kaivaa omat flarit jalkaani niiden korkkarien kera eli kiitos vinkistä!

  Mukavaa kevään jatkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikun sitten releet niskaan ja menoksi! Eipä kestä kiittää, kiva vain jos näistä kollaaseista saa muutkin idiksiä. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)