-->

luottoripsari feat. Shu Uemuran ripsentaivuttajat

Apr 6, 2013

Arvontapostauksen kommenteissa toivottiin lisää juttuja hiuksiin ja kosmetiikkaan liittyen, joten täältä pesee! Olen vuosien varrella kahlannut läpi suuren määrän erilaisia ripsareita lukemattomilta eri merkeiltä, ja silti havainnut itselleni sopiviksi tästä joukosta vain muutaman hassun. Näistä muutamastakin pari on tasoa ihan ok - aina löytyy jokin ominaisuus, missä olisi vielä parantamisen varaa. Lähimmäksi täydellisyyttä olen päässyt toistaiseksi Max Factorin 2000 Calorie Dramatic Volyme Mascaralla, mitä rakas ystäväni P mulle suositteli joitakin vuosia takaperin.


Ensin lista asioista, mitä en voi ripsarissani sietää: massan liian vetinen koostumus, vedenkestävyys (= ei irtoa ripsistäni ilman tärpättiä), ohut ja lyhytharjaksinen muoviharja ja pidentäväksi tarkoitettu koostumus ilman kuituja. Kyllä kiitos-listani sisältää seuraavat toiveet: massan tarpeeksi jämäkkä koostumus, suuri ja pulleahko "tavallinen" harja ja säänkestävyys, tuuheuttava ja bonuksena pidentävä ominaisuus, todella hyvä pysyvyys, mutta silti vesipesulla irtoava koostumus.

Max Factorin luottarini kohdalla saan ruksia kyllä kiitos-listalta aika monta kohtaa; se on toistaiseksi ollut lähestulkoon ainoa maskara, joka pysyy silmissäni koko päivän varisematta, eikä se myöskään valu omituisesti oikean (ei koskaan vasemman!) silmäni alle tummaksi tuhruksi jossain kohtaa päivää. Rakastan sen harjaa, joka on tarpeeksi suuri ja antaa pitkille ripsilleni tarpeeksi tuuheutta. Pituutta sillä ei niinkään saa aikaan, mutta sitä en niin huutavasti koe tarvitsevanikaan. Saan sen pestyä silmistäni pelkällä vedellä, mutta se on silti aivan omaa luokkaansa kestävyydeltään - ei tuhraa kosteallakaan ilmalla ja kestää jopa pari kyyneltäkin niin sattuessa. Se tulee varmasti aina löytymään meikkipussistani, ellei joku keksi vinkata mulle jostain vielä upeammasta ripsarista kokeiluun! Seuraavaksi kirjoittelen kohta tilaukseen menevästä pidentävästä ripsarista, joka on tämän kaksitonnisen ohella yksi suosikkini myös.


Laitetaan tähän samaan syssyyn vielä mun mielipide tuosta klassikkomaineen omaavasta Shu Uemuran ripsientaivuttimesta: same same, but different. Värväsin kälyni hankkimaan sen mulle Jenkeistä kai parisen vuotta sitten, mutten ole sen upeudesta kovinkaan vakuuttunut. Se pitää kyllä taivutukset varsin mallikkaasti, mutta toisaalta mun omat ripset on jo valmiiksi aika kaarevat, joten todisteet jäävät aika heikoiksi mun silmissä testattuna... Lisäksi mun silmä taitaa olla jotenkin hassun mallinen tai liian pitkä, koska saan hädin tuskin tungettua kaikki ripseni tuon vekottimen sisälle. Tämän sanottuani totean, että kannattaa tuota kuitenkin kokeilla, jos omaat suorat ripset ja sen malliset simmut, että saat ripsesi kauniisti ähdettyä taivuttimen leukojen väliin. Olen toki kuullut taivuttimesta myös loistoarvioita ja yleensä tuotteiden kulttimaineessa lienee kuitenkin jotain perää...

Kommenttiboksiin saa vapaasti jättää vinkkejä teidän luottoripsareista jotka voisivat sopia mullekin kokeiluun, hän kiittää.

4 comments:

 1. Mitäää?? Miten on mahdollista, että et saa kaikkia ripsiä tuonne, kun oman silmäni yli tuollainen vempele menee niin paljon, että osuu ennen nenänvarteen, kuin pääsee toisesta päästä edes ripsien tyveen. =D
  Onkohan mulla ollut joku pilipaliversio.. Okei, kaikki muutkin ripsentaivuttajat on liian leveitä meikäläisen sikasimmuihin.

  Omat räpsyt ei pysy kaarella, kuin vedenkestävällä. =(
  Estee Lauderin double wear oli yksi lemppareistani, kun sen sai lämpösellä vedellä pois, pidensi, erotteli, varmaan olisi tiskitkin tiskannut, mutta ei saanut räpsyjä pysymään kaarella. Voitti silti monet muut tavallisen ripsarit. =)
  Nyt käytössä on false lash effect, se vedenkestävä versio. Kun vaihdoin tavallisen vedenkestävään, oli työkaveri suu auki ja kysyi mitä ripsille oli tapahtunut. =D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana raamattu! :D No joo, en mä tiedä, en vaan saa niitä kunnolla sinne kaaren sisälle. :( Mä en taas voi sietää vedenkestäviä, kun en saa niitä pois helposti ja viimeks kun sellaisen ostin, niin ei meinannut lähteä hitto meikinpuhdistusaineellakaan, että ei kiitos mulle, pysyn niistä kaukana. ;) Pitää katsos saada naama nopsaan puhtaaksi.

   Lauderia en olekaan koskaan koklannut, mutta tuota FLE:tä on tullut käytettyä monesti, se vaati liikaa vaivaa levittämisen kanssa, eikä räpsyistä kuitenkaan saanut hirveen näyttäviä. Hyvä, että oot löytänyt oman suosikkisi! :)

   Delete
 2. Kaikki mahdolliset ripsarit oon kahlannut läpi enkä millään ole suosikkia löytänyt kunnes ostin
  Sensain 38 C:tä, vierastin tosi paljon pientä harjaa aluksi, mutta nyt oon niiiin koukussa...
  Maailman helpoin poistaa ja sillä saa oikeesti tosi tuuheat ja pitkät ripset ja värin saa sinne ihan ripsen tyveen asti :)
  Kannattaa kokeilla!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on tuotakin ollut aikanaan, mutta ei toimi mun räpsyihin - on liian juoksevaa ja hentoista, mä en saa kerroksista huolimatta rakennettua sillä massaa kunnolla ripsiini ja ne jäävät siksi tosi ruippanoiksi. :D Plussaa tosin siitä vesipestävyydestä ja siitä, että se lähtee ripsistä sellaisina siipaleina. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)