-->

Tangle Teezer, my one and only

Apr 7, 2013

Kyllä minäkin nyt sitten tästä postauksen tein, kun niin moni muukin. Levitetään Tangle Teezerin ilosanomaa pitkälle ja laajalti! Hankin omani eBaysta varmaan parisen vuotta sitten jo, kun bongasin sen jostain kosmetiikkablogista ja mielenkiintoni heräsi oitis. Kuten kuvasta huomaa, se on jo varsin kärsinyt ja kovasti käytetty ja rakastettu - mutta toimii edelleen kuin rasvattu, eikä yksikään sen piikeistä ole katkennut.

Tangle Teezer on alunperin kehitetty pidennyshiuksien selvittämistä varten, missä se varmaan onkin lyömätön, olisin antanut paljon jos mulla olisi ollut tällainen harja käytössäni silloin aikanaan, kun pidin päässäni lettipidennyksiä puolentoista vuoden ajan. Harja on lyhyiden ja taipuisien muovipiikkiensä vuoksi todella hellä hiuksille ja selvittää niitä katkomatta ennenkuulumattomalla tavalla. Se sopii mun käyttöön erityisesti siksi, että sillä "saa" harjata hiuksia myös märkänä - joka on mulle elinehto. Ihan oikeasti, antaako joku todella tukkansa ensin kuivua kokonaan ja selvittää sen harjalla vasta sitten?! Mulla on ainakin sen verran tukkaa, että jos edes kuvittelisin antavani sen kuivua ennen harjan esille ottamista, ei mulla olisi enää mitään toivoa saada sitä selväksi. Ainakaan ilman että puolet hiuksista irtoaisi prosessissa...


Tangle Teezerillä uskallan oikeasti harjata hiukseni huoleti märkänä läpi, eivätkä ne katkeile ollenkaan. Olen muutenkin tykästynyt harjaan sen keveyden vuoksi, se ei lattialle pudotessaan pidä kamalaa meteliä, eikä mene rikki - kuten joillekin vanhoille harjoilleni on jopa käynyt! Jos yksi kehitysehdotus pitäisi harjalle keksiä, olisi se muotoilu; kahvallinen harja on helpompi pitää kädessä ja käyttää, mutta arvatkaapa mitä? Tangle Teezerillä on tämäkin ongelma jo ratkaistu, tuotteesta on tehty myös kahvallinen versio. Se on kuitenkin mun mielesti jotenkin niin urpon näköinen, että taidan kuitenkin hankkia tuon mustan kaveriksi jonkun perusmallin toisessa värissä, heh.

2 comments:

  1. Mä ostin omani pari viikkoa sitten Sokoksen 3+1 päiviltä. Aivan mahtava keksintö. Märkänä harjaaminen on vaan niin paljon mukavampaa kun ennen. Kyllä vaan on kehujensa arvoinen kapistus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi vitsit, ne oli siellä salettiin tarjouksessa, voi kun olisin tajunnut! Pitää metsästää toinen itselleni jostain muualta nyt... :) Ja TT on kyllä mullakin ihan lemppari, muita harjoja en juuri enää käytäkään. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)