-->

uudet tabletit

Apr 9, 2013

Arvontapostauksen (aikaa osallistua on vielä kolme viikkoa!) kommenteissa toivottiin keväisiä sisustusjuttuja, joten täältä pesee. Tumma täyspuinen olohuoneen pöytämme on jo pitkään kaivannut uusia tabletteja pinnalleen. Olen valon lisääntyessä ollut nimittäin aivan helisemässä vanhojen tablettiemme kanssa. Niiden ruostumaton teräspinta alkoi olla jo suhteellisen ruokottoman näköinen naarmuineen kaikkineen ja minua alkoi toden teolla kyllästyttää se, että tabletin pinta ei koskaan ollut siisti ja kiiltävä, koska metallissa näkyi jokainen likatuhru ja pyyhkiessäkin pintaan jäi aina rätin jäljet. Sain tabletit aikanaan ystäviltäni lahjaksi ja ne ovat nyt palvelleet uskollisesti minua jo melkein neljän vuoden ajan kolmessa eri asunnossa, joten nyt lienee niiden aika eläköityä.


Uusiksi tableteiksi nappasimme viime Ikea käynnillämme mukaan nuo beesit Märit:it, jotka ovat kuvissa vielä silittämättömät, koska halusin ennen lopullisen päätöksen tekoa koe-asetella ne pöydälle. Ne raikastivat pöytää ja koko ruokailutilan ilmettä juuri passelisti, joten siihen ne saavat jäädä - jahka silitän ne ensin.

Kokkausopus ei muuten ollut pöydällä ihan pelkkänä rekvisiittana, vaan siinä näkyy ohje, jonka mukaan tein meille - hieman säveltäen toki - iltaruoan tässä eräänä päivänä. Siitä lisää toisessa postauksessa!Pöydällä oli vaaleassa Aallossa myös ihana, keväinen tulppaanikimppu, jonka mammani kiikutti minulle viime kerralla, kun he olivat isäni kanssa täällä neitiä ja mua moikkailemassa. Kiitos vielä kauniista kukista, ne saavat aina hymyn huulilleni!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)