-->

voiteita joka lähtöön

Apr 30, 2013

Mun on jo hetken pitänyt kirjoitella muutamasta rasvasta, mitkä ovat joko loppuneet, vasta päässeet käyttööni tai saaneet häätötuomion. Kyseessä on kaksi Lumenen tuotetta - Birch and honey-sarjan vartaloemulsio ja Excellent future-sarjan Suojaava ja korjaava silmänympärysvoide. Kolmas tuote on täällä mainitsemani Yves Rocherin kaupanpäällinen, Ovale lifting yövoide kasvoille.

Lumenen Koivu ja hunaja-sarjan tuotteet ovat olleet omia lemppareitani niiden huumaavan raikkaan tuoksun vuoksi, johon en kyllästy koskaan. Käytin vartalovoiteen loppuun raskauteni aikana ja tykkäsin rasvailla sillä erityisesti masuani aina suihkun jälkeen. Sen koostumus on ihanan kosteuttava, muttei liian jankkimainen ja se imeytyy iholle ihanan nopsasti. Tämän ostaisin ehdottomasti uudelleen ja kunhan saan tämän hetkisen rasvavarastoni käytettyä, niin suuntaan varmaankin kaupoille tämän voiteen perässä.

Lumenen silmänympärysvoiteen jo hieman varttuneemmalle iholle (hehe!) kiikutti mulle mammani, se taisi olla jossakin tyrkyssä Hullareilla. Pidän parin viikon käytön perusteella sen kevyestä koostumuksesta kovasti ja tuoksukin on miellyttävä, joten voide tulee varmasti käytettyä loppuun asti. Silmänympärysvoiteiden suhteen olen aina ollut jotenkin hälläväliä-meiningillä liikkeellä, koska en rehellisesti sanottuna koskaan oikein huomaa mitään eroa niiden välillä. Edes kulttituotteet, kuten vaikka All about eyes eivät ole vakuuttaneet mua koostumuksellaan sen enempää, kuin Lidlin halpis-vastaava. Oma silmäympärysihoni kun ei koskaan turpoa voiteista, eikä edes öljyistä, joten sille riittää että se muistetaan säännöllisesti kosteuttaa. Pääsen siis siinä suhteessa helpolla.


Ja sitten viimeiseksi tähän pahnan pohjimmaiseen kaupanpäälliseen Yves Rocherilta. Raporttini jää sen kohdalta varsin niukaksi, koska kokeiluni jäi siihen ensimmäiseen kertaan. Tuote haisee superherkkään nenääni yhtään kaunistelematta aivan karsealta, enkä sen vuoksi pysty sitä enää toista kertaa naamalleni sivelemään. Koostumuksesta sen sijaan pidin, se oli paksun kermainen ja tuntui hoitavalta iholla, joten tarjoan voidetta mammalleni tai jollekin ystävälle, jonka nenä ei ole näin naurettavan herkkä.

Lopuksi toivottelen teille kaikille mahtaville lukijoilleni railakkaat vappelssonit, muistakaahan juhlia kiltisti! Me heittäydyimme miehen kanssa ihan villeiksi ja haimme lounaamme Mäkkäristä ja iltasella ajattelin nauttia mahdollisesti yhden siiderin, wiii... Ja tosiaan, kerkeät vielä osallistua arvontaan tämän päivän ajan, keskiyöllä serpentiinin lennellessä ja simapullojen paukkuessa arvonta päättyy ja minä ilmoittelen voittajan sitten myöhemmin tällä viikolla.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)