-->

Yves Rocherin itsestäänruskettava voide

Apr 13, 2013

Tänä kesänä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun minä hieroin ensimmäistä kertaa itsestäänruskettavaa voidetta nahkaani kuparisemman värisävun toivossa. Kymmeneen vuoteen on mahtunut voidekokeiluja monilta eri merkeiltä, oikeanlaisen levitystavan opettelua (aluksi kantapään kautta) ja myös huomio siitä, että mun ihollani nuo Yves Rocherin iiärrät toimivat selvästi parhaiten.

Vielä muutama vuosi sitten tuo nykyään käyttämäni YR:n ir oli toisenlaisessa pakkauksessa ja koostumukseltaankin hieman erilainen, mutta nyt heidän pakkausuudistuksensa jälkeen on tuo kuvan tökötti vakiintunut kaapissani thö luottotuotteeksi, kun olen rusketusta vailla.

Olen onnekseni perinyt isältäni todella helposti ruskettuvan ihon, joka ei pala lähes koskaan, joten nuo iiärrätkin ovat aina tehneet iholleni suhteellisen luonnollisen näköisen värin, jos vain olen levittänyt aineen huolella. Nyt ostamani tuote on siis ihan sitä itseään, eikä niitä asteittain päivettäviä versioita, joten saan sillä parilla levityskerralla iholleni jo todella kivan rusketuksen, joka mukailee väriltään aika lailla omaa rusketustani.


Kaapista löytyi vielä viime kesän purkinpohjat, mutta hyvän tarjouksen jostain blogista bonganneena kahmaisin tutun purkin ostoskoriini, koska tiedän sille tulevan taas käyttöä tulevina kuukausina. Ja tosiaan, Yves Rocherhan on tuttu näistä kylkiäisistään, joita minunkin tilaukseeni eksyi kaksi mukaan. Tuosta aprikoosinsiemen-kuorintavoiteesta olinkin tilausta tehdessäni tietoinen, mutta tuo "piirteitä muokkaava" yövoide tuli yllätyksenä mukaan, ruksittuani tilauslahjakohdasta "ihonhoitotuotteet"-valinnan.

Olivat varmaan siellä kurkanneet tiedoistani syntymäajan ja päätelleet, että jumankekka kyllähän nyt tänä vuonna kolkytäyksvee täyttävälle naiselle pitää lähettää kaupanpäällisiksi piirteitä muokkaavaa ja ryppyjä siloittavaa voidetta, mihin sitä muuten oikein joudutaan! Ja ei siinä mitään, mutta en mä nyt vielä niin pahassa jamassa sentään koe olevani, että mun kasvonpiirteitä tarttis ihan lähteä muokkaamaan... Mutta siis kiitos Yves Rocher, kun huolehditte asiasta puolestani. Lisäraporttia seuraa sekä kuorinnasta että yövoiteesta, jahka ennätän niistä jonkinlaista käyttökokemusta muodostaa.

Mitenkäs lukijat, millaisia kokemuksia teillä on näistä faceliftin läpikäyneistä YR:n tuotteista?

5 comments:

 1. Millainen tuoksu tuossa itseruskettavassa on? Monesti ne tuoksuu alkuun ihan kivalta mut hetken päästä ihan kamalalta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun nenään ihan hyvä; sellainen ehkä makeahko? Tuo paha haju, joka ir:stä tulee läpi on DHA, eli itsestäänruskettavien vaikuttava aine. Se on hiiliatomeja sisältävä sokeri, joka värjää ihon sarveiskerroksen, eli tekee iholle sen varsinaisen rusketuksen. Joten käsittääkseni on lähestulkoon mahdotonta löytää itsestäänruskettavaa, joka ei haisisi voimakkaalle, koska DHA (=haisuliaine) on se rusketuksen iholle antava ainesosa. Joissakin tuotteissa se saadaan toki piilotettua paremmin, mutta kyllä se haiseva hinta on siitä kauniista pullorusketuksesta vaan maksettava! :D

   Delete
 2. Mäkin tilasin noita ruskettavia. Kasvoille turvallisempi asteittain päivettävä ja vartalolletuo kunnon ir. Nassutökötti yllätti hyvällä tuoksullaan ja värioli tasainen. Katotaan miten käy vartalotökötin. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen surutta laittanut tuota samaa naamallekin ja hyvin on toiminut mun iholla. :D Mitä sitä turhaan erillistä naamalle ostaa... ;) No ei, varmaan on mietitty INCIt kuntoon erikseen kropalle ja nassulle, mutkun purkkia on joka nurkka jo pullollaan. :P

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)