-->

diy: babyshower- ja synttärikortti

May 27, 2013

Viikonloppu oli täynnä ohjelmaa; oli ystävän babyshowerit, kotihommia, vauvauinti koko perheen voimin ja vielä kummitytön kaksivuotiskaffetkin sunnuntaina, eli siksipä on blogissa ollut hissua. Korttipajalla piti kiirettä myös, kun lupauduin tekemään babyshowereihen kortin ja tokihan nyt kummitytöllekin piti synttärikortti tehdä.

Babyshower-kortista joku saattaakin jo päätellä kumpaa laatua siellä masussa asustaakaan ja synttärikortissakin pitäydyttiin suhteellisen tyttömäisissä tunnelmissa. Paketin kääräisin tuohon iloiseen Tigerista hankittuun raitapaperiin, mihin olen aivan ihastunut.


Näissä tunnelmissa siis taas uuteen viikkoon! Pysykäähän muuten kuulolla illemmalla, luvassa on taas arvonta - tällä kertaa kosmetiikka-aiheinen sellainen...

2 comments:

  1. Sainkin tuosta ensimmäisestä korstista inspiraation ystäväni vauvakutsukorttiin, kiitis! :) Blogissani olisi myös haaste sulle, käy kurkkaamassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ollos hyvä vaan! :) Ja kiitos haasteesta, olenkin tuon samaisen jo toteuttanut täällä: http://homeatlastblog.blogspot.fi/2013/05/kysymyshaaste.html

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)