-->

Emmaljunga Nitro City & uusi hoitolaukku

May 9, 2013

Ollessani vielä raskaana lähetin Facebookissa noin kymmenelle mammakaverilleni kysymyksiä liittyen milloin mihinkin vauvajuttuun liittyen, ja yksi tärkeimmistä oli tietysti vaunusuositusten penääminen kokeneemmilta "kollegoiltani". Saamieni suositusten perusteella lähdin tutkailemaan vaunutajontaa ja päädyin hyvin nopeasti valikoimaan vaunuiksemme käytössä todella näppäriksi osoittautuneet Emmaljungan Nitro Cityt.

Ikuisena esteetikkona halusin vaunujen olevan myös kauniit katsella, joten päädyin valkoiseen väriin. Kun pari mammaystävää vielä vakuutti Emmaljungan valkoisen "Leatherette"-tekonahan kestävän käytössä siistinä vaivattomasti, päädyimme tilaamaan vaunut Lastentarvikkeesta noin paria kuukautta ennen laskettua aikaani. Vastasyntynyttä kun ei tietystikään voi rattaissa kärrätä ympäriinsä, oli myös kopan ostaminen vaunuihin tarpeen. Onnekseni ystäväpiiristämme löytyi eräs toinenkin valkoiseen Leatheretteen ihastunut mamma jonka omat pikkuiset olivat jo kasvaneet kopasta ohi, joten saimme ostettua todella siistissä kunnossa olevan City-kopan heiltä. Olin tästä niin tyytyväinen, kierrätys kunniaan!

Lähes viiden kuukauden kärräilykokemuksellani voin lämpimästi suositella Nitro City-vaunuja muillekin; ne liikkuvat hitsin näppärästi pienten etupyöriensä ansiosta tasaisella maalla ja ovat alkujäykkyyden jälkeen myös suhteellisen helpot litistää kasaan kuljetusta varten. Me ostimme edellä mainitun kopan lisäksi vielä adapterin vaunuihin, jolla saamme tarvittaessa kiinnitettyä vauvan turvakaukalon kätsästi kiinni rattaisiin, jolloin bebeläisen kärrääminen esmes kaupoilla helpottuu. Ainoaksi miinukseksi lasken nuo edellä mainitut pienet etupyörät, joilla ei kovin helposti edetty viime talven loskakeleillä hankien poikki. Mutta toisaalta, viime talvien hankien poikki päästäkseen olisi varmaankin tarvinnut lähestulkoon puskutraktorin...


Ja tosiaan, otsikossa oli puhetta myös uudesta hoitokassista, jonka tilasin - kyllä vain! - eBaysta. Mahtiostos, ellen sanoisi - se vetää nimittäin sisälleen beeben arkihoitokamojen lisäksi myös viikkarikassin verran roinaa ja on mielestäni aivan ihanan näköinenkin! Tarpeellisista nettiostoksista, jotka onnistuvat näinkin nappiin tulee aina niin hyvälle mielelle, etenkin kun hinta jäi kahteenkymppiin.

Mielipiteitä, kokemuksia ja muuta vaunuihin liittyvää mielipidettä saa vapaasti jättää kommenttilootan puolelle - itse ajattelin nyt juoda aamukaffen anopin eilen tuoman sitruunaleivoksen kanssa ja suunnnata sitten ip syömään bebeläisen kummien kanssa. Ihanaa pyhää teillekin!

6 comments:

 1. Ihana laukku. Vinkkaatko linkin myyjän sivuille. Käyn ostamassa itselleni samanlaisen... Laukkunon vissiinkin just passeli viikonloppukassiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, mäkin tykkään! :) Tekaisin nopsaan postauksen laukusta, eli sieltä pääset siihen kiinni. :) Ja just tuo suurempi koko on todella hyvän kokoinen weekenderiksi!

   Delete
 2. Kauniit vaunut ja hoitalaukku näyttää tosi kätevältä. Minulla oli aikoinaan käytössä Babybjörnin musta kova hoitolaukku, kätevä myös matkoilla.

  Kiinnitin noihin vaunuihin huomiota myös siksi, että itselläni oli myös valkoiset vaunut, siis kun olin vauva. Sen lisäksi vanhempani pukivat minut aina valkoisiin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sun vanhemmilla on sitten selkeästi ollut joku fiksaatio valkoiseen väriin, joka on kyllä ihana, muttei ehkä käytännöllisin pienen vauvan kanssa... :D

   Delete
 3. Hejssan Tarulle!
  Blogissani on sinulle haaste. :)
  Aurinkoista torstaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hejssan Jennalle ja kiitos haasteesta, piipahdanpa sen katsastamassa siis! :) Täällä alkoi just satamaan, mutta mikäpä meidän sisällä ollessa. Hyvää pyhää sinnekin. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)