-->

Kysymyshaaste

May 14, 2013

Pienen onnenpesän Jenna haastoi mut mukaan vastailemaan ja keksimään kysymyksiä, joten tässäpä enste haaste pähkinänkuoressa. Kuvituksena beeben pinnisleikkejä mobilen kanssa


Haasteen ideana on löytää uusia blogeja, 
ja auttaa huomaamaan heitä joilla on alle 200 lukijaa.

Haasteen säännöt: 

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Mukaan pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Here goes: 1. Olen suhteellisen notkea. Esmes jalka venyttelemättä niskan taa ei tuota ongelmia lainkaan. 2. Tavoitteenani on kasvattaa hiukseni vyötärölle asti. Urakka on jo ihan hyvällä mallilla ja luulenkin olevani vuoden päästä kesällä jo tyytyväinen hiusteni mittaan. 3. Olen kulmakarvaneurootikko ja siis supertarkka niiden muodosta. Näen painajaisia nypityistä kulmista, jonka tilalle on piirretty tärisevällä kädellä suttuinen viiva, joka on lisäksi eri paria toisen "kulman kanssa". Eh... 4. Näin vajaa puolivuotiaan äitinä kaipaan ihan hulluna tyttöjen iltoja laittautumisineen ja tanssimisineen, enkä malta odottaa paria iltamaa, jotka on sovittu tulevalle kesälle! 5. Mulla on jonkinlainen valokuvamuisti, jota haluaisin kuitenkin vielä kehittää edelleen. 6. Puhun useasti itsekseni, myös julkisilla paikoilla. En koskaan suomeksi, vaan aina englanniksi... En osaa sanoa miksi. Jos näyttää siltä, että joku huomasi mutinani, olen yskivinäni. *nolo*. 7. Mulla oli monen monta vuotta kielessä lävistys, jonka otin pois noin ehkä kolmisen vuotta sitten. 8. Olen asunut yksin vain vajaat kaksi vuotta elämästäni. 9. Muutaman vuoden ikäisenä multa kysyttäessä olen ilmoittanut toiveammatikseni pierun. Joo, ihan oikeasti - kysykää vaikka mun äidiltä! 10. Nuorempana jaksoin sukeltaa kerrallaan 25 metrisen altaan päästä toiseen - pitäisi varmaan koklata, josko temppu sujuisi edelleen... 11. Jos järkättäisiin röyhtäilyn SM:t, olisin aika vahva voittajaehdokas. Monesti on skabailtu asian tiimoilta eri tahojen kanssa, ja kyllä mä vaan olen siinä taitava. Aijai, nyt on perhe kyllä ylpeä musta. Pus ♥. Sitten Jennan kysymyksiin!

1. Miten päätit aloittaa bloggaamisen? - home at last on kolmas blogini, jonka aloittamiseen päädyin mammalomani alussa. Oli taas paljon asiaa, joka piti saada eetteriin. Superia, että tänne on vajaassa puolessa vuodessa löytänyt jo näinkin moni! 2. Mistä saat inspiraation kirjoittaa? Vähän sieltä sun täältä, yleensä ei liiemmin tarvitse miettiä postausaiheita, vaan niitä tulee vastaan ihan joka päivä. Aikaa esmes kuvaamiseen ja kuvien käsittelyyn toivoisin tietty olevan enempi. 3. Mihin aikaan päivästä tykkäät kirjoitella blogia? Vaihtelee, yleensä kuitenkin aamupäivisin. 4. Lempi aineesi koulussa? Kai ne oli liikunta ja kielet. Musiikki varmaan kanssa jossain kohtaa. 5. Kuvaile persoonallisuuttasi kolmella sanalla. Ekstrovertti, empaattinen, esteetikko. 6. Mistä nautit elämässäsi eniten? Rakkaista ihmisistä ympärilläni. ♥ 7. Oletko aamu-vai iltaihminen? Ehdottomasti ilta. 8. Miten rentoudut? Ystävien tai perheen seurassa, urheillen, leffoja katsellen, musiikkia kuunnellen... lista on loputon. 9. Lempi musiikkityyli? Musiikkimakuni on tosi laaja, en kuitenkaan syty esmes kikkeliteknolle, saatanapalvojaheville tai suomalaiselle iskelmälle. Niissäkin tyyleissä on varmasti helmensä (köh), mutta noin yleisesti ottaen eivät ole mun kuppi teetä. 10. Tykkätkö matkustella? Öö tietty, kuka nyt ei tykkäisi?! 11. Mistä tulet hyvälle tuulelle? Ks. kohta 8. Vauvan toilailuja on myös ihan parasta seurata, täällä rätkätetään neidin touhuille harva se hetki! Ja lopuksi vielä mun kysymykset seuraaville haastetuille!

1. Mistä keksit blogisi nimen ja mitä se merkitsee sinulle? 2. Mikä on rakkain lapsuusajan muistosi? 3. Mikä on oudoin tapasi? 4. Mikä on lempi matkakohteesi? 5. Mistä "blogikliseistä" et pidä? 6. Oletko laukku-vai kenkätyttöjä? 7. Mikä on lempikirjasi? 8. Mitä tekisit puolen miljoonan arpavoitolla? 9. Millainen ystävä olet? 10. Missä kolmessa asiassa olet mielestäsi taitava? 11. Mistä haaveilet?Tämä hauska haaste lähtee minulta eteenpäin seuraaville bloggaajille: 

White featherdreamin Hannalle
Kutikuti-blogin Miiulle
Girly stylen Annalle
Hemma i Helsingforsin Rachelille
BagMiss-blogin Almalle ja BagMiss:lle
Shoe loverin Anskulle
Casa blancon J:lle
Closet by Marian Marialle
In my ballerines-blogin Maijalle
Lady of The Mess-blogin valtiattarelle

16 comments:

 1. Kiitos, haaste vastaanotettu ;) ja taidan tehdä sen pikinmiten etten unohda!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vassokuu, heh, niin mäkin asian ajattelin - kaiken tuntuu nykyään unohtavan, ellei tee heti! :D

   Delete
 2. Kiitos - teen tämän ehdottomasti jossain vaiheessa - on nimittäin muutama haaste rästissä, hupsista, kuinkas muuten;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollos hyvä. :) Niitä tosiaan jää helposti rästiin, jos ei heti tartu toimeen. ;)

   Delete
 3. Suuri kiitos haasteesta Taru! :) Näitä on aina kiva lueskella, joten yritänkin tarttua tähän pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä, Maija. Kiva kuulla, jään odottelemaan sun "paljastuksia"... :D

   Delete
 4. haha, tää on vähän "helpompi" ;)

  ReplyDelete
 5. Kiitos haasteesta, vaikuttaa kivalle :) Lukijoita on kyllä jo reippaasti päälle 200, mutta sepä ei varmaan haittaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä! Lähinnä näissä alle 200 lukijan kiertojutuissa olen itse olettanut sen tarkoittavan Googlen virallisia lukijoita, mitkä ovat kaikkien nähtävillä blogeissa. :)

   Delete
 6. Kiitos ihanainen haasteesta! Laitanpas työn alle :) Mukavaa viikkoa!

  ReplyDelete
 7. Pieru!! =D Huutonaurut taattu! Se on kieltämättä vielä parempi tavoite, kuin meikäläisen "iso tyttö".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, kyllä mamma on ollut varmasti musta ylpeä. :D Tavoitetta kyllä on ollut kerrakseen, korkealle kun tähdättiin... ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)