-->

Cognac Longchamp

May 1, 2013

Heipsis kaikille ja aurinkoista vappupäivän aamua! Täällä ollaan heräilty toukokuuhun hyvin nukutun yön jälkeen, eivätkä eilisillan juhlinnat (hyvä leffa hyvässä seurassa sohvalla) tunnu missään. Mun vappuni meni tosiaan pitkälti korupajalla, valmistellessa viikonlopun korukutsuja ja mammani kävi täällä neitiä kaitsemassa, jotta sain puuhailla rauhassa muutaman tunnin.

Vanhempani piipahtivat viime viikolla Lontoon sykkeessä ihailemassa kevättä siellä suunnalla, sekä luonnollisesti nähtävyyksiä ja runsasta kauppojen tarjontaa. Ja huomasinkin heti mammani tullessa ovesta sisään, että hänen käsivarrellaan keikkui uusi ja upea käsväsky.Tämä Lontoon tuliainen oli mamman pitkällisen etsinnän tulos ja ei kuulemma vieläkään ole se ihan täydellinen laukku hänen mielestään, en ymmärrä kyllä miksi - upeahan tuo on ruusukultaisine metalliosineen. Ilmoittauduin heti toki vapaaehtoiseksi laukkuvaihtareihin, hehe... Olen tainnut joskus aikanaan vanhan bloginikin puolella fiilistellä, että kuinka kätsää onkaan, että oma mamma omistaa myös kauniita laukkuja joita saa halutessaan lainailla. Että pus vaan sinne mamma ja sun uusi laukku on kyllä ihana!

Ja tosiaan, arvonnan voittajaksi Random.org arpoi tällä kertaa Hannan - onnittelut! - olen jo laittanut sulle postia, niin saadaan korut matkaan luoksesi. Simaisaa vapun jatkoa kaikille, mä painun tästä taas pajalle.

6 comments:

 1. Tuohan on ihan mielettöän upea laukku! Olen useamman kerran saanut tehdä kunnolla töitä itseni kanssa, että en mene laukkua ostamaan. Ihastuttava laukku <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin munkin mielestä kyllä! Mutta minkäs teet, kun mutsikin on niin perfektionisti... ;) Tsemppiä itsesi hillitsemiseen, hih. :)

   Delete
 2. Ihana mamma sulla :))) Antaa hänen vielä etsiä sitä "täydellistä" laukkua ;).. Onnea voittajalle!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, niin onkin. <3 Ja juu, ehkä se ihan pööfekt-yksilökin vielä jossain kohtaa tupsahtaa hänen tielleen, hehe! :)

   Delete
 3. Wautsi mikä laukku, tykkään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, se on kyllä aivan upea! Vähäeleisen kaunis klassikko-messenger. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)