-->

Meikkikeikalla

May 12, 2013

Kävin eilen laittamassa ystäväni Hannan meikin ja hiukset kuntoon heidän kuopuksensa ristiäisiä varten. Matkasin läpi kaupungin siristellen silmiäni kirkkaassa auringonpaisteessa ja kuunnellen lintujen laulua. Olo oli muuten ihan oikeastikin niin idyllinen, kun tuo edellinen lause kertoo; aika herkkua on meinaan välillä päästä liikkeelle ihan yksikseen.

Hiustenlaiton ja meikkaamisen ohella kerkesin ihastella Hannan et perheen kaunista valkoista kotia, ja tietty päivänsankaria, joka vielä siinä vaiheessa tarkkaili nimettömänä meidän tyttöjen puuhia hyvin innoissaan. Kyllä nuo minineiditkin vaan jotenkin huomaa, kun meneillään on tyttöjen juttuja; meillä kotonakin neiti aina terästää katseensa mun korupajalla, kun edessä heilutellaan kiiltäviä asioita, heh.

Kauniista naisesta saa oikeanlaisella meikillä vaan kauniimman, joten tässä teillekin kuvat lopputuloksesta. Taustalla muuten Hannan ihanan keväinen juhlamekko.
Kampauksesta Hanna toivoi tuollaista mun sanoin "mummo-chic":iä, joten tein hiuksiin Remingtonin Pearl Wandilla kiharat alle kuohkeutta tuomaan ja pyöritin hiukset sitten päätä kohden ikäänkuin rullalle. Sivut tvistattiin myös rullalle, jotka yhdistyivät kampaukseen korvien takaa. Sitten vaan miljoona hengetöntä ja pinniä sekaan, lakkapilvi päälle ja valmista tuli.

Meikistä tein luonnollisen, mutta näyttävän ja käytin siihen muutamaa eri vaaleaa ja kullan sävyä, sekä kahta eri harmaata - yhtä mattaa ja toista shimmeristä. Rajauksista tein klassiset ja hieman silmän ulkonurkista nousevat. Hannan ripsipidennykset helpottivat tietysti mun hommaa hirveästi, kun ei tarvinnut alkaa liimailemaan irtotupsuja nurkkiin. Veikkaan neidin kironeen muutamaan otteeseen siinä kohtaa, kun oli aika mennä naamapesulle, hihi...


Juhlat olivat kuulemma menneet mainiosti ja neiti saanut kauniin nimen. Mulle ekstra hyvän mielen toi vielä se, että hiukset ja meikki olivat Hannan mieleen. Mikäs tosiaan sen mukavampi tapa viettää lauantai-aamupäivää, kuin juoruta töitä tehdessä kaverin kanssa! 

Lopuksi toivottelen kaikille lukijamammoille aivan ihanaa äitienpäivää, nauttikaa auringosta ja ansaituista huomionosoituksista täysin rinnoin!  

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)