-->

uusi rakkaustukka ♥

May 18, 2013

Hiusvärineurootikon unelma on käynyt toteen: täydellinen hiustenväri - mikä ei kovin hyvin kyllä harmikseni toistunut kuviin - on saavutettu yhdellä värjäyskerralla ja saanen vielä huomauttaa, täysin uuden kampaajan toimesta. Kerrankin olen täysin sanaton, ja niin superonnellinen!

Toiveistani värin suhteen olin aiemmin kirjoitellut täällä, täällä ja täällä, missä juttelin samalla myös kampaajafobioistani, sekä pelostani uuden kampaajan suhteen. Entinen luottokampaajani oli nimittäin muuttanut kauemmas tästä pk-seudulta kampaajataukoni aikana, joka kerkesi venyä puolitoistavuotiseksi, hihi, hups. Pituutta oli siis kerennyt kertyä nopsasti kasvavaan tukkaani jo huimasti, vaikka olinkin itse tasannut huonointa latvaa pariin otteeseen.Kuvissa on kaikki vähän pylleröllään; tarkennus ja värit, mutta ehkä niistä saa selville sen tärkeimmän, eli että kaikki kusenkeltaiseen vivahtavakin on poissa hiuksistani ja latva on nyt tasattu ammattilaisen toimesta tasapaksuksi. EDIT: Mies oli ihana ja otti uudet, tarkemmat kuvat pyynnöstäni, hehe, kaikkea hänkin joutuu kestämään... Näissä kuvissa tukan sävy tulee tosi hyvin esiin! Tukkaa raidoitettiin siis omalla värilläni sekä ihan kirkkaalla vaalealla, ja väri onkin nyt juuri toiveeni mukainen sekoitus omaa väriäni, jota raidat raikastavat.

Pituudesta vielä sen verran, että arvioisin sen olevan minulle riittävä tuossa noin vuoden päästä; tarkoituksenanihan on kasvattaa hiukseni tuonne vyötärön alle suurinpiirtein. Kyllä nyt on muuten neurootikolla hymy herkässä, saas vaan nähdä kuinka pitkään vaalennettu latvani jaksaa tummat raidat pitää... Käsittely toki sitten uusitaan tuossa syksymmällä, koska kovasti vaalennetun hiuksen tummentaminen vaatii aina kahdesta kolmeen käsittelykertaa, että väri saadaan pysymään siinä hyvin. Juuh, että mii lavs, hau abaut juu?

8 comments:

 1. Upeathiukset!! <3 koskahan mä pääsisin kampaajalle siistiytymään...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru! :) Varaat kato vaan ajan, jos bebe syö kohta pullosta, niin mies kyllä vahtii häntä. ;)

   Delete
 2. Lööööööööööööööööv it! Kun osaan vielä kuvitella värin luonnossa:) -Tuuli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on aikas just sellainen, kun puhetta oli. Ah autuutta! <3

   Delete
 3. Hitsiläinen tuota sun tukkaa! Mulle ja!
  On kyllä täydellinen värisävy. Tuollaisesta ei voi kuin haaveilla. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 Mäkään en ihan jaksanut uskoa, että heti ekalla onnistuisi, mutta ihmeitäkin tapahtuu näemmä. :D Ja pari kertaa se tietty vielä vaatii lisäväriä pysyäkseen kunnolla. :)

   Delete
 4. Ihanat hiukset ja tuo väri on kyllä tosi hyvä. :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)