-->

välineurheilua

May 11, 2013

Filosofiani treenivaatteiden suhteen on tähän asti ollut sellainen, että kiskon niskaani kaapin perukoilta ne nuhjuisimmat ja kuluneimmat (mustat) pieruverskat ja suuntaan urkkaamaan, vilkuilematta sen enempää peiliin.  Tässä reilu kuukausi sitten koin kuitenkin jonkinlaisen valaistumisen asian suhteen ja aloin himoitsemaan treenivaatteiksikin jotain kaunista ja ennen kaikkea värikästä - olihan kevätkin tuloillaan.Tein siis täsmäiskun eräänä iltana lähimmälle Henkkikselle, KappAhliin ja Henkkiksen nettikauppaan ja tehokkaana tyttönä sain kerralla treenigarderobini kuntoon. Kuvan väriloiston lisäksi ostin vielä parit mustat alaosat, ja nyt multa uupuu enää värikkäät salitossut, entisten melkein puhki kuluneiden (mustien tietysti!) tilalle. Olen ollut turhamaisena tätinä salilla treenaillessani niin onnellinen, koska jos omaa väsynyttä naamaansa on pakko tuijotella peileistä tunnin verran, katselee sitä paljon mieluummin värikkäiden rättien vierellä, kuin mustien nuhjuisten rytkyjen parina. Nöyränä myönnän siis kääntäneeni kelkkani tämän(kin) asian suhteen ihan täydellisesti!

Millainen filosofia sinulla on treenivaatetuksen suhteen; menetkö vanhoissa räteissä vai vaatiiko treenaus parikseen täydellisen urkkavaategarderobin?

4 comments:

 1. Samoilla linjoilla olen kuin "uusi minäsi" :). Ostin pari uutta treenitoppia vanhojen joukkoon nyt keväällä, ja tuntuu, että juuri ne uudet vaatteet ylläni treenikin sujuu tehokkaammin. Kumma juttu...!?

  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei olen ihan samaa mieltä, kyllä virtaa riittää tosi paljon enemmän, kun on nättiä ja uutta päällä, haha! :D Kiitos, sinne myös aurinkoa viikkariin. :)

   Delete
 2. ihanan värikkäitä vaatteita! Mä tykkään treenata värikkäissä topeissa, jotka on hankittu tietty hennkikseltä tai vastaavalta. Alaosana mustat peruscaprit. Mitään pieruverkkareita en laita ikinä ihmisten ilmoille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitsa. Sun treenivaatteet kuulostavat sit just siltä, miltä munkin nykyään - eli hyvältä! ;) Mä käyn kyllä joskus esmes lähikaupassa verreissä, mutta sillon kyllä aina toivon etten törmää tuttuihin, hehee... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)