-->

hääkampausideoita kesän morsiamille

Jun 4, 2013

Meillä on ensi lauantaina ohjelmassa tämän kesän ainoat häät, minka kunniaksi päätin koota tänne blogin puolelle muutamia upeita kampauksia, joista tulevat kesämorsiot - ja miksei me muutkin - voivat imeä inspistä suureen päiväänsä! Omat hääni ovat ikävä kyllä jo takanapäin, mutta edelleen näin puolentoista vuoden jälkeen olen hitsin tyytyväinen hääkampaukseeni, enkä onneksi muuttaisi yhdenkään suortuvan paikkaa.

Kuvat täältä ja täältä.


Pidän itse suhteellisen luonnollisen näköisistä kampauksista; kiharretusta ja laineikkaasta pohjasta, joka on kietaistu klassiselle tai sotkuiselle nutturalle, ja lettikampauksetkin toki ihastuttavat aina. Myös puoliksi kiinni laitetut kiharat ovat kauniit, mutta pysyvät harvoin kauniina koko pitkää hääpäivää. Koska lauantain asu on osaltani vielä auki (apua!!!), en myöskään tiedä miten hiukseni laitan juhliin. Vaihtoehtoina ovat - ilmasta riippuen - auki jäävät tai puoliksi kiinni sidotut kiharat, tai helteen helliessä joku kiharapohjainen lettikampaus, jolloin tukka ei lähmää niskaa koko päivää.

Mutta voi hitsit sentään kun omat häänsä saisi vielä elää kerran uudelleen, oli se vaan niin upea ja ikimuistoinen päivä kertakaikkiaan, että vieläkin sitä ajatellessa ihan herkistyy! Häät ovat muutenkin ihan lempparijuhliani, enkä malta odottaa lauantaita. Toivottavasti vain löytäisin vielä näin viime tinkaan jotain päällepantavaakin, ääh...

4 comments:

 1. Niin kauniita kampauksia :) Itsekin toivon, että saisi joskus elää hääpäivän uudestaan, se oli niin paras päivä ikinä! Siitähän tuleekin ensi kuussa kuluneeksi jo 6 vuotta <3

  -Stella-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olispa se jotenkin mahdollista! <3 Ja kreisiä, kuinka kauan te ootte jo olleet kimpassa... :D Ollaan aika vanhoja siis! ;) Ja hei MURUNEN, millon treffit?! PUS.

   Delete
 2. Upeita kampauksia ja noi kiharat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö?! :) Tässä alkaa ihan sormet syyhyämään, että mulle ja tuollaisia upeita kampauksia kesän juhliin!

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)