-->

kiharat suoristusraudalla - minä (lähestulkoon) tein sen!

Jun 27, 2013

Täällä mietin uuden suoristusraudan hankintaa vanhan käpyni tilalle ja päädyin sitten lopulta ostamaan tuon Cloud Nine-raudan, koska sitä ylistettiin joka puolella maasta taivaisiin. Saatuani raudan kotiin ehkä parisen kuukautta sitten, hyökkäsin into piukassa sen kimppuun upeat kiharat mielessäni, mutten yhtään osannut kuvitella kihartamisen olevan niin helkkarin vaikeaa kyseisellä kapineella!

Tapeltuani vempeleen kanssa muutamaan otteeseen kyllästyin, kunnes otin sen taas esiin eilen aamulla ja ryhdyin hommiin. Tuloksena kuvassa näkyvät melkein kiharat, ehkä enemmänkin laineet, jotka kuitenkin miellyttivät mun silmää melkoisesti. Ne päässäni hipsin sitten keskustaan hammaslääkäriin ja hieman aleja kiertelemään ja kuten aina, kotiin päästessäni oli tukka jo lähes suora. Tunnustettakoon etten näin arkena jaksanut kyllästää pehkoa millään kiinnittävällä aineella - hiuksissa oli ainoastaan lämpösuoja - joten saan tietysti syyttää tukan latistumisesta vain itseäni, sekä eilisen hirmuista ja kosteaa hellettä. 
Kiireessä en kerennyt virittää jalustaa kuvien ottamiseen, vaan on tyydyttävä näihin rakeisiin peiliotoksiin. Mutta niistäkin kyllä välittyy se, kuinka lapsellisen onnellinen olin näistä latteista suoristusrautakiharoistanilaineistani. Ja vaikka tosiaan sain nuo hiusten latvat kääntymään, niin edelleenkin mulle tuottaa aivan hirmuista päänvaivaa saada kiharaa myös lähemmäs hiusten juurta... Mä en vain tajua, tai sitten mun kädet eivät yksinkertaisesti taivu sellaisiin asentoihin, missä niitä kunnon kikkuroita tehtaillaan.

10 comments:

 1. Mä taas en saa suoristusraudalla hiuksiani suoriksi - en vaan jaksa niin pienissä erissä väkertää - menis ikuisuus ennen kuin tulisi valmista. Ja sitten kun se ei edes pysy suorana;)
  Mutta hienot laineet olet saanut aikaiseksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ihanaa että muitakin tumpeloita löytyy! :D Ja mä tiedän ton tuskan, liikaa tukkaa + hinku suoraan tai kiharaan tukkaan = koko päivä tuhraantuu ja hermot menee. ;) Ja kiitos kaunis kehuista! :)

   Delete
 2. Voi että, et ole ainoa! Minunkan käteni eivät taivu :D En ole koskaan saanut noin nättejä kiharoita/laineita tehtyä omalla raudalla. Hiukset palaa, ennenkuin kihartuvat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D No mut sulla nyt on niiiiiiiin paljon tukkaa, et sen laittamiseen menis ammattilaiseltakin varmaan kaheksan tuntia! <3 Mut meinaan kyllä jossain kohtaa hanskata tän homman, ei vaan riittäis aika ja kärsivällisyys harjoitteluun... ;)

   Delete
 3. Itse yritän aina epätoivoisesti myös opetella kiharoita, miten se onkin niin vaikeaa. Viimeeksi kampaaja taas näytti, että näin ne tehdään. No viikonloppuna taas opetellaan, jos laittaisi itselleen ja tyttärelle kiharia hiuksiin.
  Tästä tuli mieleen, että eilen aamulla suoristin hiuksiani ja rauta oli jäänyt päälle, ollut koko päivän päällä wc:ssä. Onneksi mitään ei käynyt, olisi voinut vaikka sytyttää pahimmassa tapauksessa tulipalon..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkään en tajua ja sekös mua vasta ärsyttääkin... :D Voi ei, onneksi siinä ei sit ollut mitään helposti syttyvää vieressä, hui!! :/ Tsemppiä kikkaroiden tekoon viikkarille ja kiitos ihana Riina, kun olit huutanut koruja huutokaupassa, teet hyvää! <3

   Delete
 4. Kauniit laineet! Hyvinhän ne onnistui :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, Dahlia - harjoitus tekee mestarin, mutta mä olen kyllä vasta oppipoikana... :D

   Delete
 5. Onhan siinä jo selkeää kiharaa, wuhuu! ;) Meidän pitää järjestää jotkut käkkärä-kahvittelut, niin voidaan harjotella yhdessä. =D
  Kun ottaa pienempiä osioita, niin kiharaa tulee helpommin. Ystävä kertoi, että rauta pitää kääntää kokonaan ympäri, jolloin se latva osoittaa ulospäin ja sitten vetää rauhallisesti hiljalleen latvaa kohti kääntäen. Saitkohan mitään selvää sönkötyksestäni. heh.

  Ainiin, näytät muuten taas niin hirmuisen kauniilta, mutta eipä tuolla nassulla voi pahalta näyttääkään. ;) puss

  ReplyDelete
  Replies
  1. No melkein on kikkuraa, joo! :D Mä tein tosiaan just noin, kun sanoit, mutta kaipa mun pitäis vaan jaksaa ottaa edelleen vielä pienempiä osioita, mut kun en JAKSA! Menee oikeesti ikuisuus, kun tuhertaa sellaisia miniosioita, kun joutuu noinkin tehdessä käymään läpi pään neljässä kerroksessa... :/ Ei riitä hermot! :D

   Ja voi kiitos kaunis, ne on ne tuhruiset peilin kautta otetut kuvat kato... :P xo

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)