-->

lyömätön kynnen pikakuivattaja - INM Out The Door Fast Drying Top Coat

Jun 28, 2013

Ennen kynsijuttuihin siirtymistä mun on pakko hieman hehkuttaa niitä pieniä asioita, mistä olen tänä aamuna tullut ihan hirmuisen hyvälle tuulelle: teidän ihanat kommentit eiliseen kikkurapostaukseen nostivat hymyn huulille - kiitos siis niistä! - ja BESO Helsingin hyväntekeväisyyshuutokauppaan tähän mennessä tulleet huudot tuntuivat ihan sydämessä asti. On niin upeaa, kun ihmiset ovat lähteneet mukaan tähän hyvään asiaan... Oon liikuttunut tästä kovasti. Kiitos myös teille ihanille, jotka olette vinkkailleet asiasta blogeissanne, äkkiseltään tulee mieleen ainakin Riina, Hanna, Norppa, Mona, Maria ja Mrs. V. Iso sydän teille.

Ja sitten varsinaiseen postaukseen! Olen ollut näissä kynsilakan pikakuivattajajutuissa vähän myöhäisherännäinen ja tajunnut vasta ihan viime aikoina, että jos panostaa huippuhyvään pikakuivattajaan, voi varsinainen lakka olla helposti vähän vähemmän tyyristä laatua ja lopputulos on kynsillä silti hitsin upea, ja ennen kaikkea säilyy kauniina useita päiviä. Seurailen muutamaa upeaa kynsiblogia, joista bongailen sitten aina näitä uusia himotuksia ja tämän pikakuivattajavinkin kun olin muutamasta kynsiblogista lukenut, oli mun sitten pakko suunnata taas eBayhin, koska siellähän on tunnetusti kaikki halvempaa.


Pieni haku siis päälle ja tilauksen tästä nimihirviöstä (INM Out The Door Fast Drying Top Coat) pääset tekemään esimerkiksi tämän linkin takaa. Lakka tuli perille hyvin pakattuna hitsin nopeasti - ehkä viikossa?! - ja maksoi tottakai noin puolet vähemmän, kuin mitä se olisi täällä kotimaassa maksanut. Ja voi pojat että olen ollut tuohon tyytyväinen; lakka pidentää tavallisen kynsilakan keston siistinä itselläni melkein viiteen päivään, ei lohkeile ollenkaan, ja mikä tärkeintä, ei kutista tavallista lakkaa kynsien päistä, kuten niin moni pikakuivattaja ikävästi tekee. Kynnen pinnasta tulee myös huikean kiiltävä, jotkut ovat luulleet kynsiei olleen geelilakatut tämän kuivattajan ansiosta, eli lopputulos on todella kertakaikkisen täydellinen. Hakkaa siis mennen tullen aiemmin itselläni käytössä olleen suht hyvän Cesars'sin pikakuivattajan, joka haisee aivan myrkylle, ja on tietty tuplasti tämän ihmeaineen hintainen.

Jos siis olet vielä vailla superhyvää pikakuivattajaa, niin kliklik-klikkailemaan tämä mahtavuus kotiin. Ja jos jollain on tiedossa joku vielä tätäkin parempi tökötti, niin suu vaan auki tuolla kommenttien puolella.

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)