-->

marjasmoothie

Jun 6, 2013

Tässäpä oiva hellepäivän välipala, tai miksei juomakin, jos lurauttaa sekaan oikein reilusti vettä. Heitä blenderiin reilusti mansikoita, mustikoita ja puolukoita, omani olivat pakastelaatua. Ihanaa, että kohta pääsee tekemään näitä herkkuja ihan tuoreista marjoista, nams. Tosin pakastemarjoissa on se hyvä puoli, että smoothiesta tulee ihanan jääkylmä huurteisten marjojen takia... Hups, eksyin sivuraiteelle. Kuori siis vielä sekaan yksi omena. Sitten vain päälle sitä vettä ja kone hurisemaan!Nauti ihanasta herkusta hieman varjossa ja siirry sen jälkeen takaisin paahten puolelle, mieli ja kroppa virkistyneenä. Ihanaa hellepäivää kaikille lukijoilleni, ja tervetuloa te kaikki uudet seuraajat! Kivoja kommentteja olitte jättäneet arvontapostaukseen, kiitän niistä kaikista nyt tässä samalla.

Muistakaa muuten tosiaan osallistua arvontaan, kerkeät vielä hyvin tavoitella kosmetiikkapakettia ennen sunnuntaita!

4 comments:

  1. Oi, näyttää hyvältä! Nyt on kyllä joka puolella näkynyt niin herkullisia smoothieita, että pitää vissiin aktivoitua oman tehosekoittimen kanssa, ja kokeilla jotain vähän tavallisesta poikkevaa sekä keveämpää. Itsellä kun perusresepti tuppaa olemaan rahka, mansikka ja baninaani kombinaatio. Hyvää, muttei välttämättä niin raikasta, omaperäisestä puhumattakaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, sitä se olikin! :) Mulla on kanssa "normisheikissä" aina rahkaa mukana, sekä sit vaihtelevasti marjoja ja hedelmiä, mutta tää kesäversio on niin paljon raikkaampi, kun jättää sen rahkan veks. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)