-->

meikkien säilytys - operaatio suursiivous

Jun 13, 2013

Mulle on vuosien varrella kertynyt suhteellisen suuri valikoima kaikkea meikkihärpätintä, joten on sanomattakin selvää että säilytystilan kanssa saa olla suhteellisen kekseliäs. Muutamia vuosia takaperin näin jossain kosmetiikkablogissa jonkun fiksun likan hankkineen Bauhausista näitä alunperin työkalupakeiksi tarkoitettuja metallilootia meikkipakeikseen, ja eikun minä perässä, tietty!

Ostin käyttööni kaksi erilaista pakkia, joiden sisällön olen järkännyt vuosien varrella uusiksi moneen kertaan, lähinnä sen mukaan, mitä meikkejä ja/tai kynsitarvikkeita milloinkin olen enemmän käyttänyt. Tällä hetkellä pakeista litteämpi ja salkkumainen kätkee sisälleen kaiken silmiin liittyvän, eli luomarit, paletit, irtoripset, glitterit, ja irtopigmentit, jonka lisäksi kätevään lokeroseinään olen saanut sullottua suurimman osan siveltimistä. Sivellinseinän taakse mahtuu vielä pari suurempaa luomiväripalettia, sekä litteä penaali meikkisiveltimille niitä kertoja varten, kun haluan raahata niitä mukanani esim. matkoille tai meikkikeikoille.

Salkkumaisen pakin ainoa ongelma on se, että lappeeltaan säilytettäessä sisältö pysyy oikein näppärästi omilla paikoillaan, mutta auta armias kun sen nostaa salkuksi käteensä ja raijaa sitä hetken ympäriinsä, niin johan on koko sisältö mullinmallin... Tämän vuoksi olenkin harkinnut salkun luovuttamista kodiksi miehen työkaluille ja toisen neliömäisen hankintaa itselleni. Harmi vaan, että tuo salkkumaisen säilytystila on niin suuri - ehkä tyydynkin jättämään sen kotikäyttöön ja siirtelemään ainoastaan tuota neliömäistä mukanani tarvittaessa.
Neliömäisempi pakeista taas pitää sisällään yleisluontoisempaa sälää; pohjatarvikkeita, kyniä, huulikiillot- ja punat, ripsiliimat ja tietysti kynsilakkani. Näiden kahden pakin lisäksi säilytän arkimeikkitarvikkeita yläkerran vessamme vetolaatikossa, josta ne on helppo valjastaa käyttöön nopeasti. Kynsitarvikkeille- ja geeleille on vielä oma erillinen laatikkonsa, joka sekin ansaitsisi tulla järjestetyksi uudelleen.

Tällaisen suursiivouksen toteutin siis eilen illalla, koska yläkerran vetolaatikkomme pohjaa ei enää ollut näkyvissä meikkivuoreltani... Miten te säilytätte meikkejänne?

2 comments:

  1. Oooh, olisi kyllä ihana päästä tutkailemaan mitä kaikkea ihanaa sulta löytyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa, mikäs meikkifriikille sen kivampaa, kun päästä toisen samanlaisen jemmoja tonkimaan... :D :D Kyllä mäkin voisin sunkin varastot ratsata! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)