-->

Mielikuvitusmatka St Barthsille

Jun 4, 2013

Moi te ihanat! Pari päivää on taas hujahtanut ohitse melkein huomaamatta, enkä ole blogiin "oikealta elämältä" ehtinyt. Pidän sitä oikein hyvänä merkkinä, se tarkoittaa sitä että ollaan ulkoiltu ja lenkkeilty vauvan kanssa, kierretty kirppiksellä, tehty jopa hieman pihahommia miehen avuksi ja nähty rakkaita ystäviä brunssin parissa. Selaimen avatessani oli hitsin mukavaa huomata, että teitä lukijoita oli eksynyt tänne taas lisää, tervetuloa ihan jokaiselle teistä, toivottavasti jäätte pidemmäksikin aikaa!

Ja sitten tämän päivän asiaan, eli haaveiluun. Kesä on oivallista aikaa sille puuhalle, koska kun täällä meidänkin leveysasteilla paistaa kerrankin niin makeasti aurinko, eivät nämä seuraavat kuvat tule kirpaisemaan ihan niin pahasti... Ei meidän terassilla kyllä ihan tältä näytä, vaikka se mies onkin siellä huhkinut kaiket illat, kumma sinänsä.


Kuolauksen kohteena tällä kertaa hengästyttävän hieno lomabiksi kuumalla St Barthsin saarella, minne itsekin lähtisin kovin mieluusti piipahtamaan. Kuvissa ihastuttaa itsestäänselvän tropiikin tunnelman lisäksi paikan vaaleus, raikkaus ja moderni sisustus. Kaverit, aletaanko säästää nyt ja lähdetään yhdessä juhlimaan nelikymppisiä tuonne? Jätetään lapset isovanhempien hoitoon...
Huomioikaapa tuon vasemmanpuoleisen kuvan valo. Onko oleamassa mitään kauniimpaa, kuin tuo hetki etelässä, kun aurinko on juuri painunut mailleen ja ilta alkaa laskeutua...


Kuvat ovat - kuten useasti sisustusaiheisissa kuolauspostauksissani - Freshomen puolelta, onhan se jo teillekin tuttu sivusto? Sieltä löytyy jokaiselle sisustukseen ja kämppäkuolailuun hurahtaneelle takuuvarmasti jotain; ideoita, huikeita koteja ympäri maailman ja tärppejä vaikka ekologisesta rakentamisesta, ynnä paljon muuta. Kurkatkaa ihmeessä, jos saitti ei vielä ole kävellyt vastaan!

Nyt lähden toimittamaan vauvelssonin kanssa ja odottelemaan ystävän visiittiä. Ihanaa, aurinkoista kesäpäivän jatkoa teillekin, pus! 

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

1 comment:

  1. Mun nelikymppiset meni jo aikoja sitten, mutta eläkkeellä voisin hyvinkin tuollaisessa asustaa;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)