-->

Off to a summer wedding!

Jun 8, 2013

Ihanaa, juhlapäivä sarasti aurinkoisena ja mulla on uusi mekko! Voisiko asiat enää paremmin olla? Torstainen epätoivokierros lähikauppakeskuksessa päätyi lottovoittoon Ginassa, tuon kuvan punaisen mekon muodossa. Upea väri ja mun kropalle istuva malli takasivat sen, että kiikutin sen pikimmiten kassa kautta kotiin.


Mekko on maksimittainen, mutta siinä on halkio edessä keskellä, jonka alla on "toinen", polvimittainen mekko. Eli säärtä suattaapi hieman vilahtaa, jos äkkinäinen tuulenpuuska iskee, heh... Mutta ihan aikuisten oikeasti mekko on kyllä oikein säädyllinen ja värin sopivuus häihin on tarkistettu jo aiemmin morsiamelta itseltään, kun tiedättehän tekin sen vanhan uskomuksen häistä ja naisvieraiden punaisista vaatteista?

Assojen kanssa pääsin helpommalla, mukaan punaisen rinnalle puen ruskeaa. Sekä platokengät että laukku ovat vanhoja ja palvelivat jo viime kesänä ystävän häissä uskollisesti, kun sain toimia kaasona hänelle. Käteen vielä rakas kelloni, vaikka tiedän kyllä hyvin että etiketin mukaan en sitä saisi pukeakaan, mutta kun se on mulla aina, ja mun mielestä se on kaunis kuin koru. Korviin tein eilen simppelit korvikset persikkaisista kristalleista, joista on tarkoitus tehdä vielä korvisten kanssa yhteensopiva rannekoru. Bleiskan otan varmaankin kirkkoon mukaan, ja jos illalla on koleaa, on mukavaa että mukana on myös jotain hartianlämmikettä.

Katsotaan, josko saisin häiden jälkeen tänne ihan oikean asukuvankin, jossa nuo vermeet ovat päälläni, eikä vain lattialla makaamassa... Kaunista kesälauantaita teille, mä lähden nyt kaunistautumaan!

12 comments:

 1. Ihania kesähäitä!!! :)

  Meettekö Madden häihin? ;)

  ReplyDelete
 2. upeen näköistä! haluan nähdä kuvia sinusta!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! <3 No niitäpä ei kauheasti kyllä ole... :D

   Delete
 3. Ihana, punainen mekko <3 !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoskiitos Kirsikka! :) Tykkään mekosta kanssa hirmusti. <3

   Delete
 4. Oi miten kaunis look! ♥ Punainen ja ruskea sopivat kyllä kauniisti yhteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, jep, toimi munkin mielstä - kiitos Noora! <3

   Delete
 5. Ihana ja niin sun näköinen :) kuvia kuvia!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru, uusimmassa postauksessa on yksi, lähinnä keskityttiin hääparin kuvaamiseen... :D

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)