-->

sadepäivän asuinspis

Jun 15, 2013

Viime päivinä kun kesä on ollut taas erityisen suomenkesämäinen, taiteilin Polyvoressa huvikseni sadepäivän asun. Punainen piristää aina - etenkin kumppareissa! -  ja raidat saavat kaipaamaan veneelle. Henri lloydin kaunis tummansininen parka kelpaisi mulle hetinyt ja tuo Luikan Neverfull toimii säällä, kuin säällä kanvaasipintansa ansiosta.

Rainy day!
Kollaasi: Polyvore.

Polon lippiksen joudun varmaankin hankkimaan täksi kesäksi, nyt kun olen taas noihin lippiksiinkin mennyt ihastumaan. Muistan vielä muutama vuosi sitten vihanneeni lippiksiä sydämeni pohjasta, hah, näin se mieli taas muuttuu! Burberryn sontsaan ei tulisi pieneen mieleenikään sijoittaa kahtasataa puntaa, mutta onhan se nyt ihan söötti kuitenkin... Itse tyytynen taas sateen vihmoessa taistelemaan niiden vitosen halpisvarjojeni kanssa, muah.

4 comments:

 1. Takki, farkut ja kumpparit + tietty laukku TYKKÄÄN!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitti! Mulla on itselläni yhdet punaiset kumpparit, mutta ne on nilkkurimallia - tuollaiset kunnon varrellisetkin kirkkaassa värissä houkuttaisivat. :)

   Delete
 2. Onpas ihana sadepäivänasu! Mäkin tykkään :) Kumpparit löytyvät kaapista jo mustina, mutta punaiset eivät ole yhtään sen hullummat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Rachel! Punaiset kumpparit piristävät ihanasti mieltä, kun sää on synkkä. ;)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)