-->

vinkit tasaiseen purkkirusketukseen

Jun 7, 2013

Tässä kohtaa kesää on viimeistään aika kaivaa ne itsestäänruskettavat- ja päivettävät voiteet kaapista ja alkaa valmistelemaan ihoa kesäkuntoon. Nämä lienevät monelle jo peruskauraa, tai ainakin tuttuja juttuja, mutta kertaus kun on opintojen äiti, niin antaa mennä vaan. Näillä vinkeillä saat pienellä vaivalla ja kärsivällisyydellä itsellesi upean rusketuksen, vaikka toimistorotta olisitkin.

♥ Kuori ja kosteuta iho huolellisesti ennen iiärrän levitystä, huomioi erityisesti kuivat kohdat, kuten polvet, kyynerpäät ja nilkkojen sivut.

♥ Vaaleaihoinen ja huonommin päivettyvä valitsee alkuun asteittain päivettävän tuotteen ja tummemmalle hipiälle, johon väri tarttuu nopeasti passaa ihan kunnon itsestäänruskettavakin.

♥ Kun iho on kuorittu ja kosteutettu, ala levittämään tuotetta aina alhaalta ylöspäin edeten; pohkeet, reidet, peppu, masu, selkä, kädet ja viimeiseksi nassu.

♥ Käsittele kämmenet viimeiseksi: levitä ir koko kämmenen päälle tasaisesti ja hiero se iholle kunnolla, huomioi etenkin ranteiden alusiho ja kämmenten ulkosyrjät. Älä levitä iiärrää sormiisi. 

♥ Kun olet levittänyt iiärrän joka puolelle kroppaasi ja kasvoillesi, pese kädet siten, että kastelet kunnolla ainoastaan kämmenten alaosan, sormien välit ja kämmenten sisä- ja ulkosyrjät. 

♥ Kun olet pessyt kätesi huolellisesti saippualla, älä kuivaa niitä rutikuiviksi, vaan hiero hieman kosteita käsiä yhteen ja viimeistele iiärrän levitys edellisen kohdan kinkkisempiin paikkoihin, mihin jää helpoimmin raitoja. 

♥ Kun olet valmis ja pessyt jo kätesi, laita käsiin vielä tavallinen kosteusvoide, jonka levität huolellisesti niihin, samalla tasoittuvat viimeisetkin mahdolliset raitakohdat käsistäsi. Jos raitoja kuitenkin pääsi syntymään, kokeile niiden poistoa tuoreella sitruunalla hangaten.

♥ Lopuksi, koita olla hikoilematta muutamaan tuntiin, ettei voide raidoittuisi. Kun väri on muodostunut, kunnioita kanssaihmistä ja mene suihkuun, missä käsittelet koko kropan jollakin ihanalla ja raikkaalla suihkusaippualla, ja kas, olet yhtäkkiä puhdas, hitsin hyvän tuoksuinen ja vielä upean ruskeakin. Wau, näin helppoa se on!
Kuvassa mun omat suosikit purkkirusketuksen hankkimiseen, Yves Rocherin voidemainen itsestäänruskettava ja Hawaian Tropicin mainio asteittain päivettävä, jonka olen ottanut arsenaaliini Doven vastaavan tilalle muutama kesä sitten. HT:llä syntyvä päivetys on ainakin mun helposti väriä saavalla ihollani paljon luonnollisempi kuin Dovella tuleva hieman oranssihko sävy. Ja jos mahdollista, niin HT:ssä on se itsestäänruskettavien voiteiden värin iholle taikova ainesosa, eli DHA saatu paremmin piiloon, eli se tuoksuu mun nenään kovasti paremmalta, kuin Doven päivettävä. Monesti käytän näitä kahta tuotetta yhdessä, jolloin väristä tulee todella hyvä minun iholleni, jo pari levityskertaa riittää kunnon rusketuksen aikaansaamiseksi.

Jos tässä ei vielä ollut riittävästi infoa, voit vihkiytyä asiassa lähes tohtoriksi asti Saara Sarvaksen blogissa, tässä linkki superkattavaan postaukseen! Mitkä ovat teidän luottoiiärrät ja onko teillä jotain supervinkkejä aiheeseen liittyen?

2 comments:

  1. Tämä oli hyvä postaus ja kiitos linkkivinkistä, siellä oli tosi kattavasti kerrottu eri tuotteista. Mukavaa viikonloppua! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Riina, kiva kuulla! :) Sinne sitä samaa. <3

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)