-->

wedge sneakers - oi kyllä, minäkin sorruin!

Jun 20, 2013

Tunnustan, vielä pari kuukautta sitten tirskuin näille ääneen ja suurinpiirtein pilkkasin kaikkia kiilapohjaisiin lenkkareihin hurahtaneita yhdessä erään ystäväni kanssa, mutta kuinkas sitten kävikään? No nolosti, tietty. Nellyn aleista löytyi omaa silmää miellyttävät, beesit wedge lenksut ja se oli sitten menoa. Mulle kävi siis perinteiset, ihan samoin kuin aikanaan maksihameiden- ja mekkojen kanssa. Aluksi en voinut sietää niitä, sitten jotkut yksilöt alkoivat salaa mietityttää ja lopulta jouduin nöyrtymään ja hankkimaan itsellenikin ne samat herkut, mitä olin aluksi kauhistellut - ja myöhemmin ihaillut! - muiden päällä. Njooh.

kuva :: kuva :: kuva 


Tässä tyylinäytteitä wedge sneakereista maailmalta. Erityisesti  tykkään tuosta Alessandra Ambrosion tavasta yhdistää nuo konjakkiset lenksut, nam. Mutta saanen silti huomauttaa, että edelleenkään mun silmää eivät miellytä oikein minkään muun kuin ruskean ja beesin sävyiset lenksut, koska muun väriset ovat jotenkin niin lenkkarimaisia. Amen, olen puhunut.

Ja sitten tosiaan pieni ilmoitusluontoinen asia: mun kamera ei suostu jostain syystä enää keskustelemaan mun koneen kanssa, eli kuvien siirto koneelle ei onnistu millään, vaikka olen tuhlannut puolet aamustani ongelman selvittelyyn... Pah! Luvassa siis senkin vuoksi spontaani juhannusbreikki blogissa, mutta eipä teistäkään varmaan kukaan täällä kerkeä luuhata, kun keskikesän juhla kolkuttelee jo ovella. Toivotan siis kaikille ihanille lukijoilleni aivan mieletöntä jussia, nauttikaahan täysin rinnoin Suomen kesän antimista ja palataan langoille sitten ensi viikon puolella!

6 comments:

 1. Mäkin meinasin lipsua kun zalando loungessa oli muutamilla kympeillä nahkasia tuollaisia. Onneksi koot oli menneet, niin ei tarvinnut ostaa. Enkä edes tykkää niistä. :D Joku mielenhäiriö selkeästi..

  Ihanaa juhannusta!! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mä tiiän, mäkään en oikeastaan oo varma, että tykkäänkö! :D No mut joo... Nyt ne on jo shopattu, että saas nähdä pidänkö, vai palautanko. ;) Ihanaa jussia myös sulle! ♥

   Delete
 2. Mun on jo pitkään pitänyt tilata wedge-tennarit, mutta oon aina jostain syystä hannannut.. Ehkäpä nyt kesäaleista uskallan sellaiset itselleni hankkia :)

  Oikein mainiota juhannusta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, alet on kyllä passeli paikka ostaa sellaisia juttuja, jotka mietityttävät... :) Ja kiitos vielä jussintoivotuksista! :)

   Delete
 3. Mä unohdin facessa kommentoida sun viestiä. Heeeeeei, näitähän sattuu, mulle kävi samoin peplumin kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, joo näitä sattuu kyllä! :D Nyt pitää hei sopia treffit taas!! <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)