-->

Herttuattaren upea äitiystyyli

Jul 11, 2013

Cambridgen herttuatar Catherinen tyyli on jo vuosikausia ollut ihailtu läpi maailman, joten en ollut kovinkaan yllättynyt hänen näyttäessään myös raskaana aivan yhtä kauniilta, kuin aina ennenkin. Brittihovin medialle ilmoittama laskettu päivä oli eilen 10. heinäkuuta, mutta koska vauvelia ei ainakaan vielä näy, ei kuulu, voinemme paneutua hetkeksi Katen kauneimpiin raskausajan asuihin.

kuva :: kuva :: kuva

Antanette tässä kohtaa anteeksi sen, etten jaksanut kaivella suunnittelijatietoja jokaisesta asusta, vaan tartuin ainoastaan niihin murusiin, jotka olivat helposti tarjolla. Kollaasin asuista suosikkini on aivan ehdottomasti tuo vasemman reunan korallin värinen kokonaisuus, väri pukee herttuatarta aivan mielettömän hyvin ja takin leikkaus on kertakaikkisen upea. Beige mekko tasapainottaa korallista takkia, ja nämä kaksi väriä yhdessä tarjoavat mahtavan taustan Katen upealle kihlasormukselle, joka on siis se kuuluisa prinsessa Dianan aikanaan prinssi Charlesilta saama.

Keskimmäinen asu Katella nähtiin toukokuussa päällään jumalanpalveluksessa, joka järjestettiin kuningattaren 60-vuotisen hallitsijakauden kunniaksi. Asun on suunnittellut herttuattaren luottosuunnittelija, Jenny Packham. Väri on jälleen upea ja pukee kantajaansa kauniisti.

Oikean reunan asu on huhtikuulta ja samalla ensimmäinen äitiysmekko, mikä Katen päällä nähtiin julkisuudessa. Tapahtuma oli Katen suojeleman Art Room-hyväntekeväisyysjärjestön järjestämä iltatilaisuus. Mekon suunnitteli Emilia Wickstead ja se oli erityisesti mitoitettu Katelle - luonnollisesti, mikään ei ole liian hyvää tulevalle kuningattarelle.

kuva :: kuva :: kuva

Toisen kollaasin vasemman reunan Erdemin printtimekko on mielestäni asuissta vähiten Katen näköinen, retrokuosilla varustettu mekko ei mielestäni käy väreiltään parhaalla mahdollisella tavalla hänelle, vaikka malli toimiikin tietysti taas loistavasti - kiitos kuninkaallisten korjausompelijoiden, hih.

Keskimmäisessä kuvassa on taas onnistuttu värinkin puolesta, Max Maran kaunis grafiitin värinen kietaisumekko saa hieman säihkettä parikseen Aspreyn hengästyttävän kauniista riipuksesta. Huomatkaa korvissa taas Katen lempikorvakorut, jotka löytyvät puolista näistä kuudesta kuvasta.

Oikean reunan kuva on taas yksi syy siihen, miksi herttuattaren tyyliä ihaillaan: mekko on Topshopista. Katella on pettämätön silmä yhdistää asuihinsa elementtejä huippumuodin saralta, unohtamatta kuitenkaan ketjuliikkeiden valikoimaa, joihin myös meillä tavallisilla pulliaisilla on pääsy. On kai sanomattakin selvää, että kaikki hänen käyttämänsä edullisemmat mekot myydään liikkeistä loppuun silmänräpäyksessa.

Mun suosikkini jo kuulittekin, mistä asusta te pidätte eniten?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

2 comments:

  1. Missähän pimennossa olen ollut kun en tiennyt koko raskaudesta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D Haha, oot kyllä selkeesti jossain säkissä elellyt viimeiset 9 kk... ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)