-->

kevyt, kesäinen tortilla

Jul 13, 2013

Menneellä viikolla oli vuorossa taas aina silloin tällöin ruokalistallamme esiintyvät superherkulliset tortillat, jotka söin itse tällä kertaa hieman kevyemmässä muodossa. Luin taannoin jostain blogista hyvän vinkin, jossa täytteet käärittiinkin vehnäletun sijaan rapsakkaan keräsalaatinlehteen ja päätin kokeilla, josko tuttu ja turvallinen makuelämys kestäisi tällaisen kevennyksen.


Voi kuulkaa, kestihän se! Kääräisin salaatinlehden sisälle tuttuja täytteitä: tacomaustettua jauhelihaa, kurkku-tomaatti-paprikahakkelusta, raejuustoa, juustoraastetta, kermaviiliä ja kuullotettua punasipulia ja maku oli aivan taivaallinen. Tämä kevyttortilla upposi mulle niinkin hyvin, että vetäisin näitä siltä seisomalta kolme kappaletta huiviin, eikä olosta tullut yhtään ähkyinen, kuten useasti on käynyt normitortilloja syödessä - koska aina on otettava vielä se yksi lisää.

Sanomattakin selvää, että mies ei lähtenyt tällaiseen humputukseen mukaan, vaan nautti lättynsä normityyliin. Oletteko te kokeilleet näitä kevyempiä versioita vai vannotteko perinteisen lätyn nimeen?

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)