-->

kiilakorkolenkkarit

Jul 4, 2013

Ne saapuivat luokseni maanantaina, nimittäin tässä postauksessa mainitsemani kaverit. Olivat jalkaan kokeiltaessa varsin mukavan tuntuiset, juuri sellaiset korot millä voin kuvitella juoksentelevani kaupungilla rattaiden kanssa pidempiäkin pätkiä, ilman että jalkoja alkaa ahdistaa.


Tuhruinen peilikuva numero yksi...

Tuhruinen peilikuva numero kaksi...


Väri on kauniin kermainen ja kengän pinta onkin ehdottomasti suojattava ennen käyttöönottoa, jottei se heti kättelyssä muutu ruman kirjavaksi! Plussaa vielä hauskasta kultaisesta yksityiskohdasta kiilakoron takana, se ja edessä olevat kultaiset vetskarit tuovat kenkiin sitä jotain, kun ne ovat muuten malliltaan niin kovin simppelit.

Älkää hämmentykö kuvien kirkkaista lökäreistä, en ajatellut yhdistää lenksuja niiden kanssa, en vain jaksanut vaihtaa päälläni kuvaushetkellä olleita pöksyjä toisiinkaan... Ainiin muuten, miehen mielipide popoista oli aika selkeä: irvistys naamallaan hän tuijotti kenkiä epäuskoisena hetken ja lausui sitten niiden olevan "kuin jotkin karseat teinikengät". Okei, kiitos tästä - niin mäkin sua, haha!

4 comments:

  1. Nehän on aika veikeät. Näyttää edestä enemmän maihareilta, kuin niiltä perus "tarralenkkareilta".

    ReplyDelete
    Replies
    1. No eiks? Ja totta puhut, mietin just itsekin samaa, kun se tarra puuttuu. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)