-->

Kukkia ja kuulumisia

Jul 3, 2013

Hejsan alla! Täällä ollaan taas, aina kun kameran ja tietokoneen yhteys pelittää. On se vaan rasittavaa, että sitä pitää blogia pyörittää elektroniikan ehdoin, ellei halua sijoittaa suuria summia uuteen koneeseen... Minä kun yllättäen säästäisin ne rahat mieluummin kauniiseen laukkuun, heh. No mutta, taas siis lykästi ja sain parin viime päivän kuvat koneelle asti.

Viime päivinä olen tehtaillut pajan puolella alkukesän viimeiset korutilaukset valmiiksi ja puuhannut hyväntekeväisyyshuutiksen kanssa, josta kertyi varsin ihana tuotto hyvälle asialle. Täällä on myös juhlittu synttäreitä - ei omiani tosin - ja ihasteltu upeita hortensioita ja haalean vihreitä neilikoita. On juotu rauhassa aamukahveja tumman suklaan kanssa ja katseltu, kun vauva leikkii tyytyväisenä lattialla sillä välin.Vauvalla on pitänyt kiirettä, hän tehtailee pikkuruiseen suuhunsa sinne jo viiden kuukauden iässä ilmestyneiden kahden alahampin lisäksi paraikaa kokonaista viittä uutta hammasta, joten ei hänkään ole laakereillaan levännyt!  Yöt ovat olleet hieman katkonaisempia aina silloin kun hammas tulee ikenestä läpi, mutta nyt hän on kuitenkin nukkunut viime öinä sikeästi yli kahdeksaa tuntia putkeen, hampaista huolimatta - aika sissi tuo meidän rakas neiti kyllä on.

Mulla hidastaa aina välillä menoa tämä mammakavereiden "puolenvuoden väsymykseksi" tituleeraama olotila, johon paras apu on aikaisin nukkumaanmeno samaan aikaan vauvelin kanssa, koska olen niin hitsin huono nukkumaan päikkäreitä. Nyt on takana taas muutama tosi hyvä yö, joten olo ja mielialakin ovat juuri sen mukaiset ja energiaa ja hyvää mieltä riittää, ihanaa!Millaisilla fiiliksillä siellä ollaan aloitettu uusi kuukausi?

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

4 comments:

Kiitos kommentistasi! :)