-->

sininen laukkukaunokainen

Jul 6, 2013

Piipahdin tässä männä viikolla lähellämme sijaitsevassa lifestyleputiikki HALI:ssa, jossa vilahti paikan päällä tunnelmaa sekä tuotteita ihastellessa tovi jos toinenkin. Alet olivat paraikaa meneillään ja pöydät notkuivat toinen toistaan nätimpiä juttuja sisustustavarasta koriste-esineisiin, lastenvaatteista koruihin ja kengistä laukkuihin.En onnistunut poistumaan kaupasta tyhjin käsin, vaan kiikutin kassalle tämän hengästyttävän sinisen nahkakirjekuorilaukun, joka sattui sopivasti olemaan halvennuksessa. Puoleen hintaan ostettu kaunokki odottaa vauvavapaita menoja, koska kirjekuorilaukut eivät näin äidin näkökulmasta ole niitä kätevimpiä - vaunujen kanssa liikkuessa kun on saatava molemmat kädet vapaaksi. Laukkuun voi tosin halutessaan kiinnittää sen mukana tulleen crossbody-hihnan, mutta se ei mielestäni niinkään istu laukun yleisilmeeseen.

Laukun ainoa yksityiskohta on sen etupuolella oleva kaunis, vaalean ruusukultainen lukko, jonka väri on ihan just eikä melkein tuon sinisen sävyn kanssa. Tämä on kuulkaa rakkautta!
Olen lapsellisen onnellinen tästä laukkukokoelmani uudesta jäsenestä, värillisiä iltalaukkuja multa ei taidakaan löytyä yhtään tämän lisäksi. Olen viime aikoina saanut harvennettua huutiksessa laukkukokoelmaani entistäkin suppeammaksi ja laadukkaammaksi, asia joka tekee minut oikein hyvälle tuulelle. Voisinkin tässä jossain kohtaa keretessäni kuvata kaikki laukkuni, jos teitä kiinnostaa postaus niistä? Täältä löytyy muutaman kuukauden takainen kurkistus laukkukaappiini.

10 comments:

 1. Onpas kaunis laukku - yksinkertaisen tyylikäs - ja väri sekä lukko kruunaavat sen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mustakin tämä on ihana! Juuri nuo mainitsemasi seikat viehättävät siinä. :)

   Delete
 2. upea laukku! Täällä myös kiinnitys huomio ekana väriin että lukkoon. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Elisabete, ihan samoilla linjoilla siis mekin! ;)

   Delete
 3. Siis aevan ihana! Sopii siis hyvin kantajalleen <3 T. T

  ReplyDelete
 4. Onpas kaunis! Kaikki kohdallaan, simppeli suunnittelu ja kerrassaan upea väri!

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! :)