-->

sinistä pastellia varpaankynsillä ♥

Jul 8, 2013

Viime perjantaina teki mieli kirppistellä, joten otimme vauvan kanssa suunnan Akselia kohti, ilman että olin muistanut tarkistaa paikan kesän aukioloaikoja. Ja kuinkas sitten kävikään; kirppishän oli yllättäen kiinni ja henkilökunta kesäloman vietossa. Ei siinä sitten muu auttanut, kuin niellä tappio ja ottaa suunta kotia kohti. Sitä ennen ehdin kuitenkin piipahtaa kirppiksen vieressä sijaitsevassa Tarjoustalossa, mielessäni mahdollisesti joku herkullinen kynsilakkalöytö...


Toista pettymystä en joutunut onneksi tuolla reissulla kokemaan, kun tein halpahallista ei vaan yhtä, vaan kaksi ihanaa pastellilakkalöytöä, jee! Ensimmäistä, eli KONE Helsingin ihanaista baby blue-lakkaa (sävy WL01) ehdin jo sutia varpaankynsilleni ja voi kuinka mä tästä sävystä pidänkään, se on ihan huikean nätti varsinkin ruskettunutta ihoa vasten.


KONE Helsingin lakathan valmistaa Flormar, jonka lakkoja myydään esimerkiksi Seppälöissä. Flormarin lakat ovat mun kokemuksen mukaan hinta-laatusuhteeltaan varsin kelpoja, ja kaikki KONE:n lakat olivat Tarjoustalossa tarjouksessa hintaan kolme kappaletta vitosella - normihinta lakoille oli 1,99. Mä en viitsinyt hyödyntää tarjousta, koska pakko saada-sävyjä oli vain nämä ne kaksi, jotka mukaani lähtivät. Sitä toista pastellia on sormen kynsilläni jo yksi kerros, pistän siitäkin sitten kuvat tulemaan, kun pääsen niin pitkälle!

Mitäs sanotte, nappaavatko pastellit näin kesällä?

4 comments:

  1. Mulla on nyt kesällä ollut varpaissa vuoroin Mavalan Blue Mint kynsilakkaa ja sit Lumenen Angry Birdsin pinkkiä kynsilakkaa. Pastellivärit on ihania kesällä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hempeältä sunkin lakkavalinnat, pastellit on ihan huippuja keväällä ja kesällä! :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)