-->

Valkoinen lippis Gantilta

Jul 10, 2013

Mun maailman paras mamma toi mukanaan tuliaisia sekä mulle että pikkuneidille, tullessaan meille viettämään aurinkoista perjantaita viikko sitten. Olin siinä kohtaa nukkunut muutaman yön hieman huonommin, joten olin sitten väsyneenä kirjaimellisesti tippa linssissä äitin kaulaan kapsahtaneena, kaivettuani Gantin kauniin paperipussukan sisällön esille.

Tuppaan nykyään aina melkein tirahtamaan itkuun väsyneenä, jos joku tekee kauniin eleen mua kohtaan. Hormones, gotta love them, eh... Ja vitsit, että mun mamma kyllä tietää mistä mä pidän! Hän oli nimittäin lukenut taannoin tämän postauksen ja pistänyt tuon lakkitoiveeni mieleensä... ♥ 

Tämä lippis on niin iiihana: supersimppeli malliltaan, ja se passaa mun päähän ihan just eikä melkein. Mun on ollut suht vaikea löytää sen mallista lippistä, joka ei jäisi töröttämään rumasti päähän, toiveissani kun ei ole näyttää veturikuskilta hattu päässäni. Tämä klassikko tulee varmasti näkymään päässäni vielä monesti, se kun on valkoisen värinsäkin puolesta superhelppo yhdistää muuhun vaatetukseen. Kiitos vielä mamma-kulta, täm on täydellinen! 

Mitä mietitte te, onko lippikset ihan nounou, vai näkisittekö itsenne lipallinen lakki päässä kaupungilla köpöttelemässä? Niin ja tosiaan, tervetuloa uudet lukijat, kiva kun löysitte tienne tänne!

2 comments:

  1. Käytin lippistä ala-asteella ja vielä väärinpäin joten vuosi sitten olisin varmaan sanonut nounou, mutta nyt voisin ihan hyvin vetäistä tuollaisen päähäni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana sama, skidinä mulla oli aina mun lemppari NBA-jengin, eli Bullsien punainen lätsä päässä, millon mitenkin päin. Nyt aikuisena vielä neljä vuotta sit, kun tapasin miehen, en voinut SIETÄÄ lippiksiä, mutta kas, viime kesänä kaappiini eksyi jo yksi sellainen ja nyt niitä on sitten kaksi. :D Naiset ja muuttuvainen mieli... ;)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)