-->

tekstuurikynnet

Jul 25, 2013

Olen ihaillut muutamassa kynsiblogissa ihania tekstuurilakkoja, joita oli aluksi tarjolla vain suuremmilla merkeillä kuten O.P.I:lla ja China Glazella, mutta jotka alkavat tätä nykyä jo olla suht monen sarjan valikoimissa. Koska markettihintaisilla merkeillä kuten Lorkulla tai Maybellinellä ei vielä tietääkseni ole tekstuurilakkoja valikoimissaan, kurkkasin taas kerran eBayn puolelle.Ja kuten yleensäkin, eBay ei pettänyt minua. Löysin helposti pari myyjää, jolta löytyi reilusti sävyvalikoimaa ja päädyin näin aluksi tilaamaan nuo kuvan viisi sävyä, joista ainakin tuo vaalein ja tummanruskea ovat kopsuja O.P.I:n lakoista. Vaalea on Bond Girls-kokoelmasta ja tuo ruskea mielestäni Wizard of Oz-kokoelmasta. Kyllä ne kiinalaiset vaan osaa, hehe... Sininen on kynsillä aivan upea; sellainen inauksen lilaan vetävä laivastonsininen ja tuota pintaa satun rakastamaan. Mamman kommentti kynsiin oli, että ne näyttävät siltä kuin lakkaus olisi mennyt plöröksi heti kättelyssä. Hah, siltähän tuo pinta kieltämättä hieman näyttää, mutta ai lav it!

Ja tässä kävikin sitten sillä tavalla köpelösti, että näihin lakkoihin ihastuneena villaannuin hiukkasen ja tilasin vielä näiden viiden lisäksi lisää tekstuurilakkoja eri sävyissä ja ihan vain muutaman (12...) mattalakan samalta myyjältä. Uppoavatko tekstuurilakat teihin?

EDIT: Tässä pyynnöstä linkit myyjien sivuille: klik ja klik!

6 comments:

 1. Fantastic presentation, interesting color :) Regards

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks loads, I really like the colour too! :)

   Delete
 2. Hei kuka myyjä se oli? Voisin iteki tutkia asiaa!:)

  ReplyDelete
 3. Ihanat lakat ja ihanat kynnet! Sininen on lempivärinikin. :) Minäkin kokeilin juuri vastaavia ja sen takia olikin pakko klikata tämä postaus auki kun eksyin blogiisi ja huomasin sen tuolla sivupalkissa suosituimmissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihastuin itsekin kovin tähän sinisen sävyyn ja tekstuurilakat on upeita! :) Kiva kun jätit kommenttia ja toivottavasti jäät mukaan pidemmäksikin aikaa. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)