-->

Vauvakuvaukset à la Kirsi Hiekkarinne

Jul 4, 2013

Mun on pitänyt kirjoittaa tämä juttu jo pitkään, mutta tiedättehän te kuinka aina tulee jotain... Nyt löytyi kuitenkin juuri sopiva aika rapisuttaa näppäimistöä ja kehua ihanaa Kirsiä, joka otti esikoisestamme aivan upeat vauvakuvat, beibin ollessa aika tasan neljän kuukauden edit: oho, siis viikon ikäinen.

Tunnen Kirsin entuudestaan parin yhteisen ystävän kautta, joten oli ihana kutsua kotiimme pimeänä talvipäivänä tuttu ihminen, olihan kyseessä kuitenkin varsin henkilökohtainen kuvausaihe.  Kirsi saapui meille aamupäivästä kapsäkkeineen, joista paljastui kuvausvehkeiden lisäksi jos jonkinmoista huopaa ja muuta rekvisiittaa, ja toki olin itsekin varannut minityypille myssyn ja  yhdet suloiset vaippapöksyt rusetteineen päällepantavaksi. En itse pidä vauvakuvissa niinkään siitä, että beibi on kuorrutettu kaikenlaisella härpäkkeellä, vaan mun silmään se itse pienokainen kaikessa nahkaisuudessaan on se suloisin ja hellyyttävin juttu, joten meidän neitiä kuvattiinkin suurimmaksi osaksi melkein syntymäasussaan.

Kuva: Kirsi Hiekkarinne


Juteltiin ennen aloittamista mun ja miehen toiveista kuvien suhteen ja katsottiin yhdessä Kirsin kanssa netistä mieluisia esimerkkikuvia, mitä sitten lähdettiin yhdessä tuumin hakemaan. Neiti käyttäytyi aivan esimerkillisen upeasti koko päivän, mitä nyt kertaalleen tapahtui pikkuruinen vessavahinko isin päälle, haha... Eipä tuo menoa haitannut kuitenkaan!

Kuvauksiin meni yhteensä ehkä muutaman tunnin verran aikaa, jonka jälkeen istuskeltiin vielä Kirsikan kanssa kahvikupposten ja tumman suklaan äärellä hetki ja vaihdettiin kuulumiset. Päivä sujui kaiken kaikkiaan ihan mielettömän hienosti ja voinkin ihan vilpittömästi suositella Kirsiä kaikille, joilla on meidän laillamme toiveissa saada oman elämänsä tähtihetket ikuistetuksi taitavan valokuvaajan toimesta. Kirsillä on sellainen jännä tapa kuvata maailmaa; häneltä löytyy se harvinaislaatuinen taito nähdä kauneutta kaikkialla, ja jos ette usko, niin klikatkaa itsenne pikimmiten Kirsin sivuille tästä, klik klik!

Seuraa blogiani Bloglovin'ssaBlogilistallaFacebookissa ja Instagramissa.

12 comments:

 1. Replies
  1. No eiks vaan olekin, Kirsi on niin taitava! :)

   Delete
 2. Replies
  1. Hih, niin onkin! :) Pikkuruiset varpaat on niin... awww. <3

   Delete
 3. Kirsi on kyllä älyttömän taitava kuvaaja<3

  ReplyDelete
 4. iiks miten ihana, mennyt ihan ohi sun postauksia apua!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirsi on ihan supertaitava kuvaaja kyllä!! :)

   Delete
 5. Ihana kirjoitus <3 Kiitos tuhannesti Taru <3 Oli kyllä hauska kuvauspäivä vahinkoineen kaikkineen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä kestä, ansaittuja kehuja, kato! ;) <3

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)