-->

alesandaalit Espritiltä

Aug 2, 2013

Tästä postauksesta tuli melkein blogin historian ensimmäinen kännykällä tehty postaus, muttei sitten ihan kuitenkaan. Räpistelin sitä menemään saaresta käsin tässä parisen päivää sitten varmaan melkein tunnin, mutta kyllästyin lopulta justeeraamaan rivivälejä ja kuvaa oikeille paikoilleen ja jätin sen lojumaan luonnoksiin.

Saaresta on siis palattu kotiin ja luvassa on näin perjantain kunniaksi kävelylenkkiä, saunaa, pizzaa, namipussi ja ehkäpä myös jokin hyvä leffa. Tässä kuitenkin myös postauksen alkuperäisen idean mukaan kuva viimeisimmästä alelöydöstäni, ihanista mokkanahkasandaaleista Espritiltä. On ihanaa huomata miten ihan loppualeistakin voi tehdä mitä upeimpia löytöjä, kun on liikkeellä pk-seudun ulkopuolella.

Kuva on kännyllä otettu, mutta ei tuo nyt ihan karsea laadultaan ole, joten suapi mennä tämän kerran... En kertakaikkiaan voinut vastustaa näitä karkin värisiä ihanuuksia, etenkin kun hinta oli niinkin kohtuullinen kuin 25 euroa. Sandaalit ovat jalassa ihanan pehmoiset, joten tämän alelöydön julistankin äärimmäisen onnistuneeksi!Palailen normaaliin postaustahtiin varmaankin sitten kesähömpötysten jälkeen, joten siihen asti mennään tällä viisiin raukeasti, lomasta nauttien ja vain satunnaisesti koneella nuohoten. Upea oli huomata että teitä oli taas löytänyt tänne muutama lisää, tervetuloa joukkoon ja palataan taas pian langoille, ehkä jopa pikku arvonnan muodossa!

No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)