-->

Red dress

Aug 22, 2013

Kolminkertainen huraa-huuto kaikukoon, minä pääsen taas lauantaina ulkoilemaan ihanan ystävän seurassa! Ilta alkaa ystävän luota peruskaavan mukaan hömppäillen, ja pääsen taas pitkästä aikaa iskemään kiinni kaverin kasvoihin, kun laitan ystäväni juhlameikin kuntoon. Siitä jatkamme syömään hyvin keskustaan, ja loppuillasta on tarkoitus pyörähtää tanssimassa. Ah ja oi, on tämä kyllä superluksusta, kun aina silloin tällöin pääsee tuulettumaan (mikä karsean kliseinen sana tuo onkaan, haha...) ja vauvavapaalle loistoseurassa.

Mekko löytyi ihan omasta kaapista; se on niitä tapauksia joka on päässyt päälleni asti kai kokonaista kerran, joten en ainakaan liiemmin ole vielä siihen ehtinyt kyllästyä. Punainen toimii aina ja mekon leikkaus on ihanan klassinen, mutta silti siinä on sitä jotain tuon epäsymmetrisen helman vuoksi. Kaula-aukko on alunperin ollut hieman antavampi, mutta kursin sitä parilla pistolla inauksen siveellisemmäksi, koska iltaansa ei ole kivaa viettää vahtien koko ajan etumustaan ja sen mahdollista sijaintia mekon ulkopuolella, khrm.


Pulmakseni muodostuivat mekon valinnan jälkeen asusteet; tummaa vai vaaleaa? Ja tuossa kun touhusin näitä asetelmia työhuoneen lattialle, kirkastui mieleni jo siltä osaa, eli olen jo päättänyt minkä kokonaisuuden puen päälleeni. Kätevää tämä "live-kollaasien" teko, selkeyttää kummasti häilyvänkin mielen. Kummasta kokonaisuudesta sinä pidät enemmän?

Sorppa muuten kuvista, niistä tuli tuollaisia karseita ylipalaneita mössöjä, mutta en millään jaksa enää ruveta hommaan uudelleen. Vauva nääs nukkuu ja minä juon kahvia, LOL!

8 comments:

 1. Punainen mekko on tosi kaunis - ja minä nyt olen punaisen ystävä muutenkin, niin iskee kovasti. Minuun vetoaa tuo musta/puna -yhdistelmä - mutta sekin varmaan vaan sen tähden, että itse käytän punaista oikeastaan vain mustan kanssa;)
  Hauskaa iltaa teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Lady, mekko on mustakin kaunis. :) Mä pidän kanssa punamustasta etenkin talvisin, kesällä se ei yleensä jotenkin vetoa synkkyytensä vuoksi, mutta tällä kertaa taidan siihen kuitenkin päätyä! ;)

   Delete
 2. oikean puoleinen tuntuu miusta paljon käytännöllisemmältä. syksyllä kun tuppaa tuota kuraa olemaan :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, saas nähdä millaista ilmaa lauantaille on luvattu. Nudet kengät kyllä rapaantuisivat ihan tyystin, jos vaikka sataisi... :/

   Delete
 3. Molemmat kivoja mutta vaalea voittaa tällä kertaa :)
  Se on kesäisempi ja nythän pitäisi olla vielä kesä!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee, mäpä laitankin noi mustat releet tällä kertaa! Ehkä mä vaan tota kultaa vierastan kuitenkin sen verran, että kultainen vyö ja sit noi laukun ketjut on mulle liikaa... :D Ja mä oon jo ihan syksyfiiliksissä! :D

   Delete
 4. Mustat asusteet, ehdottomasti :) niissä on enemmän "sitä jotakin", tähän mekkoon ...
  -riikkis-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sittenhän me ollaan ihan samaa mieltä asiasta! ;) Musta jotenkin ryhdistää ton mekon. :)

   Delete

Kiitos kommentistasi! :)