-->

diy: babyshower-kortti

Aug 24, 2013

Vauvausuihkut ja vauvavierailut ovat ihan arkista hommaa meidän kaveripiirissä tällä hetkellä, kun vauvoja tuntuu ympärille putkahtelevan kuin sieniä sateella. Viime sunnuntaina juhlimme erään rakkaan ystäväni suihkuja, mitä olin itse järkkäämässä ja kemut onnistuivatkin mitä parhaiten - ainakin päivän sankarin liikuttuneen palautteen mukaan. 

Koska kutsut eivät ole kutsut ilman asiaan kuuluvaa korttia, kävi pajallani taas tohina kun ähräsin kortin kasaan. Yllättäen kortti oli taas pinkin sävyinen, kun meidän kaveripiiriin ei tunnu syntyvän poikia ollenkaan! Räpelsin kortin mallia vaikka kuinka kauan, ennen kuin se tuntui mieleiseltä, mutta lopputulema oli mun mielestä tosi kiva. 


Mitäpä tykkäätte te? Odottelen vielä kaveriltani kuvia pykäämästäni vaippakaakusta, joka oli laatuaan ensimmäinen koskaan tekemäni. Komea kaakku ansaitsee ehdottomasti ihan oman postauksensa, joten palataan siihen vielä myöhemmin!

4 comments:

  1. Voi onpa suloinen kortti! Itse odottelen vauvauutisia lähipiiriin, jotta pääsisin tällaisia vauvakutsuja järkkäilemään. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, kiitti! :) Voi kuule, etköhän sä noita suihkuja pääse ihan kyllästymiseen asti järkkäilemään jossain kohtaa, tuntuu että nämä asiat tuppaavat aina kasaantumaan. :D Mulla on tiedossa vielä kolmannet kutsut ensi kuussa, niitä en tosin itse järjestele. :)

      Delete

Kiitos kommentistasi! :)